Herkes doðru zaman peþinde 😊
Herkes doðru zaman peþinde 😊
KAP
Baðlý ortaklýklarýmýzdan Galata Wind Enerji A.Þ.'nin, halka açýlma çalýþmalarý kapsamýnda, Esas Sözleþmesi'nin Sermaye Piyasasý Mevzuatý'na uyumunun saðlanmasýný teminen yapmýþ olduðu Esas Sözleþme tadil baþvurusu, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 26.02.2021 tarih (bugün) ve E-29833736-110.03.03-2450 sayýlý yazýsý ile uygun bulunmuþtur.
Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.
Ben malýmý geri koydum çok iyi trade oldu 3.9 vermiþtik 3.2 tekrar maliyetlendik hayýrlýsý bakalýmSM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin yukarýya gitmesinin bir sebebi de þirketin elinde döviz var ve dolar deðer kazanmaya baþladý
Net holdingin 4,45 olduðu yerde zaten bunun hiç bir habere ihtiyaç duymadan 15 olmasý lazým deðilmi dostlar ,bence kaðýt þu fiyatlardan zibil ,çöp
5 altý bedava dedim bir önceki bilancoya göre ama dolar da iyi düþtü bakalým bilancoya göre yorum yaparýz. Maliyet trade ile ciddi aþaðý gelmiþ oldu daha rahat izleriz ama çok ucuz olduðu kesin olan bir kaðýt.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstat Mergen..
Dünkü Ekotürk canlý yayýnda.
Desteði 2.97 ye koymuþ.
Mantýklý da bir grafik atmýþ.
SM-J415F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri