Bugünkü hareket bilanconun kokusu gelmeye baþladýðýný gösteriyor gibi..
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü hareket bilanconun kokusu gelmeye baþladýðýný gösteriyor gibi..
Pis koku imiþ... Koskoca Doðan holding ne durumda.Kc h.40 li.Sabanci 20 li Kiler hold.20 li Fiyatlarda..Gsd holdg.bile bundan yukarýda... kasasýndaki tonla nakit naylon mu acaba?CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dohol satýþ geldi mi, deli gibi satýþ geliyor. ben de bunu hissettiðimde satýp, iþctr ye geçiyorum, tehlike geçtiðinde tekrar dohollerimi geri alýyorum. bugün gene ayný taktiði izledim. gene haklý çýktým.
Satýþ olur, alýþ olur o ayrý.Su anki fiyat komik gibi..Bu kadar nakit parasi olup ta fiyat olarak bukadar gariban kaðýt yoktur herhalde...He kabahat bizdeki bununla ilgileniyoruz.
Patates 12 tl
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Bu çürük patates olduðu için ederi yok.Bilanco bile açýklamadý sanki dünya þirketi [emoji35]CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
On yýlý geçti.
Dyhol ile birleþtiðinde sen 2 lirasýn dediler buna.
Sonra bu da 2 lira olamam ben 40 kuruþ olacaðým dedi. Oralara indi ve uzun süre 1in altýnda kuruþlarda izledik doholu.
Oradan da x10 yaparak 4e geldi ve okullu operasyonuyla büyük düzeltmesini yaptý.
Þimdi ise x10 gibi yeni bir harekete baþladý zirvesini yenileyerek.
Seçime kadar olasý bir AKP yenilgisi hesaba katýlarak artýk al-unut hissesi olmuþtur.
Bugün bunun adýmýný attýk, Tl bazlý zirvede olduðumuzu da unutmayarak.
SM-J415F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekledimde gelmedin[emoji444]
Yer Ýmleri