Arsayý neden satsýn anlamýyorum paraya ihtiyacý mý var ?
Ben olsam satmam eðer geçerli bir sebebim yoksa
YTD
Arsayý neden satsýn anlamýyorum paraya ihtiyacý mý var ?
Ben olsam satmam eðer geçerli bir sebebim yoksa
YTD
Kýsa vadede ne yapar bilinmez, ama uzun vadede bana çekici gelen 3-4 hisseden birisi. Uzun süren bir nadas döneminden sonra çeþitli alanlarda atýlýmlara baþladý. Yatýrým bankasý, Karel. Küllerinden yeniden doðabilir. Dolar ve enflasyondaki hýzlý yükseliþlerden sonra, bir süre için TL bazlý grafiklerin uzun vade için anlamsýz kalacak. Bu yüzden uzun vadeyi dolar bazýnda takip ediyorum. Dolar bazlý aylýk grafikde Macd ve ortalmalar yukarý kesmek üzere.
![]()
Söylediklerim, yazdýklarým sadece ve sadece kiþisel görüþlerimdir. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hedef veremiyorum maalesef.
Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk
[QUOTE=Marluk;6065950]Yarýn bir gün arsanýn satýþ haberi gelirse aniden mesela 200 milyon dolar diye. Ýþte bu sebepten ayrýlmam.
geldi bile
KDV hariç toplam 99.893.084 ABD Dolarý...
[QUOTE=yas3gk;6076993]Gene bi dolaplarý çevirmiþler. 2 milyon metrekare arsayý bedavaya vermiþler. Tamda seçimden önce. Dünkü 25 kademe ani hareketten belliydi. Önce satýþ haber ok i geldi hooppp tavana gigiyordu ki birden herhalde satýþ fiyatýný duydular nerdeyse 30 kademe saldý. Bugün 5.66 ðstünde kapatýrsa iyi olur.
Gesendet von meinem SM-X906B mit Tapatalk
Þimdi adamlar akýllý dost bir firmaya ucuzdan satmýþ gibi borsa dýþýna varlýk transfer eder ohh mis...
Sen yýllarca bekle ama bunlarda oyun bitmez...
M2 fiyatý 5bin hade 3500 olsun
Üçte bir fiyata sat oda 2 sene sonraya...
Bu organize hýrsýzlýk ötesi yok...
Ky beklesin Doðan familyasý yesin...
Leþ
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Son düzenleme : DahaFazlaOlmaz; 02-09-2022 saat: 11:36.
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Bu kadar yýldan sonra bu tarihte bu fiyata satýþ! Yazýk olmuþ bence de...
Bir dekar ortalama bir milyon türk lirasýna eliyor.
Çok ucuz deðil o yörede fiyatlar öyle =)
Yer Ýmleri