Sorun yok. Al sat-sat al yaparak ekonomiye katkýda bulunun. Ah bu aracý kurumun aldýðý komisyon keþke az olsa. Akyatýrým dan yapýyorum. Bir kademe onlara gidiyor
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
Sorun yok. Al sat-sat al yaparak ekonomiye katkýda bulunun. Ah bu aracý kurumun aldýðý komisyon keþke az olsa. Akyatýrým dan yapýyorum. Bir kademe onlara gidiyor
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
Bu þirket geri alým açýkladý.almaz niye almaz malmý deðersiz.Adam alýþmýþ leþe tünemeye.Diyorum ya borsada hisse alýrken sahibine bakacaksýn.Bu adam ölüyü bile soyar.Zýrnýk yedirmez yatýrýmcýsýna.ALIR parasýný adam olurlar.zýrnýk koklatmazlar.
Twitter @chem737373
Enerji yok mu bu þirkette neden görmezden. Geliniyor
Ýþtiraklerinin toplam piyasa deðeri 900 milyon dolar olan 750 milyon dolar ile iþtiraklerinden bile daha az piyasa deðerinde deðerlendirme gören bir holding. 3.çeyrek kârýný gerçekten merak ediyorum. Tahminim 3.5 milyar tl olacak.
Gesendet von meinem SM-X906B mit Tapatalk
Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Þ. DOÐAN SATMIÞ.... 27 milyon euroya %70 unu...
BEDAVAYA SATILMIÞ RESMEN
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1071309
KÝME?
Artaþ Ýnþaat Sanayi ve Ticaret A.Þ. Ve Betatrans Lojistik Ýnþaat Sanayi ve Ticaret A.Þ.
BUNLAR KÝM MÝPAZIN 2000 DÖNÜM arsasýný kelepir fiyata alan kiþiler...
kim bunlar?**
ARAÞTIRILMALI.....
BOK kokularý geliyor burnuma....
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
TÜRKÝNVEST Ýflas Dairesi'nin Çelik Halat ve Tel Sanayi AÞ'nin yüzde 50.53 oranýndaki hissesinin icra iflas kanunu hükümleri çerçevesinde Doðan Þirketler Grubu'na satýþýna karar verdi. Ýhaleye teklif veren Karamancý Holding temsilcilerinin görüþmelere katýlmamasý üzerine Doðan Grubu'na satýþ kararý alýndý. Doðan Grubu konuyla ilgili þu açýklamayý yaptý:
15.07.1997 tarih ve 97/501 sayýlý Özel Durum Açýklamamýza konu, Ýstanbul 2. Ýflas Müdürlüðü Türkinvest AOG Menkul Kýymetler AÞ, Ýflas Ýdaresi Masasý tarafýndan, Çelik Halat ve Tel Sanayi AÞ'nin yüzde 50.53 oranýnda borsaya kote hissesinin Ýcra Ýflas Kanunu hükümleri çerçevesinde satýlmasýna iliþkin açýlan ihale bugün Doðan Þirketler Grubu lehine sonuçlanmýþ olup, Due Dilligence çalýþmasýndan sonra yapýlacak olaðanüstü genel kurulda hisseler devir alýnacak ve ihale bedeli olan 21 milyon 50 bin ABD dolarý belirlenecek Grubumuz þirketlerince peþin olarak ödenecektir.
Emmi 1997de %50.53üne 21 milyon USd ödemiþ. Tamamý yaklaþýk 42 milyon USD yapar. Dün %70ini 27 milyon avroya satmýþ. Tamamý yaklaþýk 38 milyon avro eder. Satmamýþ, elden çýkarmýþ . Nerden baksan tutarsýzlýk nerden baksan zarar. Ayrýca Çelhanýn Koacaelindeki arsasý 100 dönüm civarýydý. Varýn siz hesap edin...
Emmiye birþeyler oldu, odaklanacaðý alan dýþýnda kalan varlýklarý elden çýkarýyor. Tek teselli Milpa arazi ve çelha satýþý aþaðý yukarý Karel alýþ maliyeti. Ben Kareli tercih ederim. Umudumuz yeni ve güçlü bir yatýrým/satýn alma...
Emmi ya mal kaçýrýyor yada baský ile elinden alýyorlar ucuza...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Yer Ýmleri