biraz inceledim sahibi oldugumuz boyabat enerji galata enerjinin 2 katý eletrik uretýyo halka acýk degil ama galatadan gidersek pýyasa degeri 20 mýlyar tl
biraz inceledim sahibi oldugumuz boyabat enerji galata enerjinin 2 katý eletrik uretýyo halka acýk degil ama galatadan gidersek pýyasa degeri 20 mýlyar tl
diyer 10 kusur þirketi saymýyalým 2 enerji þirketimiz 30 milyar tl eeee biz hala 15 mýlyardayýz demekki en 15 tl olmamýz lazým basit hesap varmý itirazý olanlar
Boyabat Enerji batýk. Ürettiði enerji karþýlýðý elde ettiði gelir (kar deðil) banka kredi taksitlerinden düþük. Þirketin 23m usd ödeyerek bu borçtan kurtulma þansý var.
Ama yapmýyorlar. Þirketi üzerine 23m usd ödeyerek bedava teslim ederlerse kasadan daha az para çýkacaðý için borsa fiyatý oLumLu etkilenir.
Boyabat Hese doðan holding benim bildiðim borcu yok sadece diðer ortaklarýn borcu var diye biliyorum.
Þimdi Holding fiyatlamalari.kaynak foreks....AG holding fiyat 92.80 PD DD 1.48[emoji485]KOC H.64.50....1.33[emoji485]SABANCÝ H.37.18...0.93[emoji485]DOGAN H 6.53...1.08[emoji35] Kiler holdingi listeye almadým ama bilin 30.62...6.13...ÝSTE DOGAN HOLDÝNGÝN BUGUNKU BORSA PERFORMANSÝ..
YORUM?
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço 6 kat geçen seneye göre
Kar payý avans nedir acaba tþk
Bu tablo dahada güzelleþti.En yakýn PD/DD Sabancý Holding de 0.93 Doðan 0.95 düþtü bu karla.Ama Sabancý Holding 36.5 Doðan holding 6.50 [emoji3]CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri