Teþekkürler dohol...
emmi, en son ödeme tarihi 31/12/2022 olmak üzere, hisse baþýna 10kuruþ temettü açýklamýþ. Anlaþýlan bu sene beklediklerinden fazla kazanmýþlar. Bari bir damla da hissedarlar damlatalým da damaklarý tatlansýn diye düþündüler. Bu karar göre 2023 de beklentiden daha yüksek temettü ödeyebilirler.
BIST Pay Endeksleri Kural Setlerinde 10 Kasým 2022 tarihli Duyuru (https://www.borsaistanbul.com/tr/duyuru/5173/ bist-piyasa-degeri-agirlikli-pay-endeksleri-ve-bist-piyasa-degeri-agirlikli-olmayan-pay-endeksleri-kural-setlerinde-yapilan-degisiklikler-hakkinda-duyuru) ile ilan edilen deðiþikliklere istinaden 21/11/2022 tarihinden itibaren "BIST Sürdürülebilirlik 25" ve "BIST Katýlým Temettü" olmak üzere iki yeni endeks hesaplanmaya baþlayacaktýr.
Kapsamýnda yer alacak paylar, kod bilgileri ve baþlangýç deðerleri duyuru ekindeki tablolarda yer alan "BIST Sürdürülebilirlik 25" ve "BIST Katýlým Temettü" endeksleri, 01/11/2022 tarihinden itibaren gün sonu verilerden, 21/11/2022 tarihinden itibaren ise eþanlý verilerden hesaplanacaktýr.
Arkadaþlar kap da bunu gördüm
Anlamadým
Anlayan varsa izah etse
Þirketimiz Yönetim Kurulu, özetle;
Þirketimizin % 100 oranýnda pay sahibi olduðu doðrudan baðlý ortaklýðýmýz DHI Investment B.V.'nin ("DHI Investment"),
Grup nakdinin etkin yönetimi, minimum risk azami getiri saðlanmasý ve global piyasalarda ortaya çýkabilecek yatýrým fýrsatlarýnýn deðerlendirilebilmesi amaçlarýyla; DHI Investment üzerinden yerli ve yabancý banka ve portföy yönetim þirketlerine yetki verilmesine,
Bu amaçlarýn gerçekleþtirilebilmesi için, DHI Investment'ýn ödenmiþ sermayesinin tamamý nakden karþýlanmak üzere 50.000.000 Avro artýrýlmasýnda; Þirketimiz yeni pay alma haklarýnýn tamamýnýn kullanýlmasýna ve artýrýlacak olan 50.000.000 Avro'nun DHI Investment'ýn Türkiye'de mukim bankalar nezdindeki hesaplarýna Þirketimiz tarafýndan ödenmesine,
karar vermiþtir.
Kamuoyuna ve pay sahiplerimize saygýlarýmýzla duyurulur.
Sessiz sedasýz bekliyorum. Issýz deniz.
Gesendet von meinem SM-X906B mit Tapatalk
Yer Ýmleri