Dohol’üm benim ya!.
Özlemiþim😋
Al-sat tut deðildir
Dohol’üm benim ya!.
Özlemiþim😋
Al-sat tut deðildir
Hadi bakalým yavaþ yavaþ gene toplamaya devam.
Gesendet von meinem SM-X906B mit Tapatalk
SÜREKLÝ BÝLGÝLERE ÝLÝÞKÝN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Konu : Hisse alýmý
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : HAYIR
Bildirime Konu Borsa Þirketi : DOÐAN ÞÝRKETLER GRUBU HOLDÝNG A.Þ.
Açýklama :
24/01/2023 - 24/01/2023 tarihinde DOÐAN ÞÝRKETLER GRUBU HOLDÝNG A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 9,38 - 9,45 TL fiyat aralýðýndan
1.100.000 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca
gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte DOÐAN ÞÝRKETLER GRUBU HOLDÝNG A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 24/01/2023 tarihi
itibariyle %0,042 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
Ad Soyad / Ticaret Unvaný : AYDIN DOÐAN VAKFI
Tüzel Kiþi Adýna Bildirimi Yapanýn Adý Soyadý : Mehmet Erol Çamur
Görevi : Yönetim Kurulu Üyesi
Endeks yükselirkende düþtü. Düþerken de düþüyor. Bu son düþüþlerde diðer holdingler göre gözle görülür bir þekilde negatif ayrýþtý ayrýþmaya da devam ediyor. Zor bir tahta hiç nefes almadan düþüyor ytd ...
Düþsün Düþsün. Dahada ucuz alýrým
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
SÜREKLÝ BÝLGÝLERE ÝLÝÞKÝN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Konu : Hisse Alýmý
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : HAYIR
Bildirime Konu Borsa Þirketi : DOÐAN ÞÝRKETLER GRUBU HOLDÝNG A.Þ.
Açýklama :
31/01/2023 - 31/01/2023 tarihinde DOÐAN ÞÝRKETLER GRUBU HOLDÝNG A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 8,61 - 8,68 TL fiyat aralýðýndan
1.100.000 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca
gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte DOÐAN ÞÝRKETLER GRUBU HOLDÝNG A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 31/01/2023 tarihi
itibariyle %0,084 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
Ad Soyad / Ticaret Unvaný : AYDIN DOÐAN VAKFI
Tüzel Kiþi Adýna Bildirimi Yapanýn Adý Soyadý : Mehmet Erol Çamur
Görevi : Yönetim Kurulu Üyesi
2.alýmý da yaptý ihtiyar....
Hey maþallah. Azar azar. Yokluðuma dayanamýyor. Illa beni tam bindirmeden düzelmiyecek.
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
Yer Ýmleri