Durum normal. Korkulacak bir hadise yok. Elinde olanlar uzun vadeli düþünsün. Sakýn panik yapmayýn.
Gesendet von meinem SM-S928B mit Tapatalk
Durum normal. Korkulacak bir hadise yok. Elinde olanlar uzun vadeli düþünsün. Sakýn panik yapmayýn.
Dile kolay yýllardýr bundayým yani Doðan Holdingteyim. Nerden satarsam satayým alttan alma fýrsatý,nerden alýrsam alayým üstten satma fýrsatý. Merdiven aþaðý kazanç,merdiven yukarý kazanç. Maliyetin neredeyse 0.20 lere geldi. Enflasyonu yendim. Bakýn arkadaþlar hangi hissede olursanýz olun sakýn bütün paranýz ile girmeyin. Yedekte devamlý paranýz olsun ama yüklü miktarda. SABIR, ZAMAN,PARA bu altýn kurallara uyun. Sinirlerinize devamlý hakim olun. Miktar mý ? Sormayýn bana. Finansal özgürlük geldi. Yaþasýn DOHOL
siz nasýl hazmediyonuz arkadaþlar bu kaðýdýn yýllardýr hiç yatýrýmcýsýna kazandirmamasini, her yýl hýrsýzlýkla yatýrýmcýsýni soymasini, sahol 110u gördü þimdi 97 98 lira, bu hisse hicmi gitmez ya, 19u bile goremeden asagi bastýlar Allah kahretsin bu insanlari, bu hisseyi buralarda surundurenmeri
Þirketin CEO su tv lerde hisse pazarlarsa o þirketten hayýr gelmez. mayýs haziran civarý 15 tl iken ederi 2 kat demiþti. Bugun 14.85. Ekim ayý geldý.
Yýne karel ýcýn 2. ve 3. ceyrekte beklentým cok buyuk demýstý. evet buyuk zarar acýkladý o da.
Vatandasa dagýttýlar malý.
14.20 de mayýsta gerý alým yapan sýrket 14 altýna sarktýgýnda gecen hafta alým yapmadý. oysa enf. farkýný son gerý alým fýyatý uzerýne koysan 16 lara kadar gerý alým yapabýlýrdý. ama yapmýyor
uc kagýtcý bunlar.
Siz, Türkiyede hisse yatýrýmýný yanlýþ anlamýþsýnýz.
Ekim 2023te sahol 50 lira , Ekim 2023te dohol 14.50 lira
Eylül 2024 sahol 102 lira Eylül 2024te dohol 14.95
Allah aþkýna biri bana bunu açýklasýn, Allahým sen bizim paramýzý kasýtlý olarak cebimizden çalan bizi maðdur edenlere yedikleri paralar haram zýkkým olsun, bizi dolandirirken yedikleri paralar çocuklarýndan çýksýn , evlatlarýnýn mutlu günlerini görmesinler inþallah, Allahim bizi dolandýran þirket sahiplerine evlat acýsý yaþat, sevdiklerinin acisini yasat yarabbim Amin
2 saat önce bilancosu geldi. fintables bile paylaþmadý býlanco ozetýný. twýtterda hakkýnda yazan býle yok. nasýl mýlletý yýldýrdýysa.
býlancosu da kotu degýl bu arada. sahol un 14 mýlyar zarar acýkladýgý bu rezýl donemde 1.8 mýlyar TL net kar acýklýyor dohol ama yok alýcýsý
bunun patronunu sevmýyorlar.
Hocam ne güzel yazmýþsýn beni anlayan biri çýktý sonunda, hocam bu sütü bozuklar neden sabanci- Anadolu gurup-koc gibi hissesini yukarý sürmüyo, Allah kahretsin bunlarý, Allahýn laneti bunlarýn üzerine olsun inþallah
Yer Ýmleri