Originally Posted by
yenicelim
Sayýn keko þirket Nvidia ve zte anlaþmalarýný neden kap ta yayýnlamýyor veya ne zaman yayýnlayacaklar bir bilginiz var mi? Þirketle görüþme fýrsatý buldunuz mu? Teþekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
daha önce görüþmüþtüm yapýlan satýþlar cironun belli bir miktarýna ulaþýrsa ancak o zaman kapta açýklama zorunluluðu oluyor...onun dýþýndakiler isteðe baðlýdýr...çoðu þirket genelde vermiyor o tür haberleri...ama zte haberi gerçektir ve son görüþmemde bunu açýkça dile getirdiler...
bu arada netaþta artýk dördüncü çeyrek beklentisi satýn alýnmaya baþlanacak demiþtim...son bir kaç günlük çýkýþlar da beni teyit ediyor...artýk zte satýþlarý ne kadar olur ve bilançoyu ne kadar olumlu etkileyecek hep dördüncü çeyreklerde ortaya çýkacaktýr...buda ister istemez bir beklenti oluþturacaktýr...
netaþ bir de en iyi ciro ve karý genelikle son çeyrekte yolluyordu...bu iki beklenti birleþince netaþýn yukarý çýkmamasý için bir neden göremiyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri