yarın için 9,14 rakamına dikkat
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
2 onemli husus var.
1.uretilen seyler yani zte teknolojleri netas markası ile uretilecek.
2.netas markası ile zte ve dunya pazarlarına ihrac edilecek.
Burda biraz abd ambargolarını kırmak icin olabilir.bu işte birazda bizim devletin parmagı olabilir.diger bir durumda netas ihracatta buyuk rekorlar kıracak ve su anki cironun kat be kat ustunde olacak.ama karlılık konusunda ne olur bilemem.ciroda bir kac yıllık donemde buyuk artıslar olacaktır.tabi işler ne kadar cabur olur bilinmez.
5g ve fiber işler zte ve netas aktif olacak gibi.belki bunun için buyuk tesvik sozude almıs olabilirler.
Zte gercek manada simdi netasta varlık gosterecek.tabi soylenenleri dogru sayarsak.birde surec hızıda onemli.hayırlısı insallah surec hızlı ilerler.
Geçtiğimiz günlerde hiç mal toplanmamış
zte yatmak için almadı firmayı
son anda tavan kilitlemesi ilginç
hiç bir şeye yoramadım.
Son düzenleme : kitapci34; 13-09-2019 saat: 03:02.
Yanılıyorsam lütfen düzeltin....Netaş satış sürecinde 18'lere çıkarken ciddi yükselişler yaptı ama hiç tavan yapmadı, hatırladığım kadarıyla en son tavan 2012'deki hamle dönemindeydi. Dün %15 değil de tavan kapatmasının bence asıl önemli yanı psikolojik. Her zaman "Netaş bu ne yapacağı belli olmaz" diyoruz, hakikaten düne bakıp bugünü kestirmek zor.. ancak devamı gelirse daha sağlam hisse olmaya aday olduğunun göstergesidir diye düşünüyorum.
Ulastırma bakanı:
"5G için hummalı bir çalışma yürütüyoruz"
Türkiye'de dev projeleri hayata geçirdiklerini, bir çok projenin yapımının sürdüğünü ve bugüne kadar yaklaşık 50 milyon insanın yüksek hızlı tren konforundan yararlandığını anlatan Cahit Turhan, "Ulaşılabilir ve erişilebilir Türkiye için haberleşmenin hızına hız kattık. Fiber kablo uzunluğumuz 81 bin 304 kilometreden 360 bin 40 kilometreye ulaştı. 2G, 3G ve 4,5G derken şimdi 5G için hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Kendi uydusunu üreten bir ülke konumuna geldik." ifadesini kullandı.
Açılış hareketlerine bakılırsa olmuşlardan topluyor kıymetlimiss.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çin abd anlaşacak gibi eğer anlaşırsak fabrika iptal olurmu
Yer İmleri