takmýþým krontun pd. ve cirosuna yýlda 40 milyon olmayan cirosuyla 128 milyon piyasa deðerinde iþlem görüyor dedimya
teknoloji þirketidir, geleceði satýn alýyoruz diyorlarNetaþ heralde kömür iþletmecisi de benim haberim yok, netaþýn danasý o, Onun gibi düþünülse ve deðerlense 4 milyar tl pd üzeri deðerde iþlem görüyor olmalý bir de ucuzdur diyeceZ he.
![]()
Buda cevapsýz kalmasýn, manipülasyon yapýlan kumar kaðýtlarýnda oluyor o dediðiniz þeyler, o alýnan fiyat hissede altýn vuruþ yapýlan yerdi. Aselsanda yakýn geçmiþte yapýldýðý gibi, aselsan kötü hissemidir onu 40 lira üzerende alana sormak lazým da, ülkeninde bistin de yüz aký firmadýr. Þimdi geri dönüp bakmaya üþeniyorum kim yazmýþtý diye, O alýnan fiyata mallarýný satan ky.ler artýk by oldular o yaptýklarý doðru zamanlama ile.
Acemi olduðum zamanlarda þansa netaþ almýþtým bu baþlýða da yazmýþtým iki tavan çekti arkama bakmadan sattým çýktým alan da kazansýn dedim ama alan kazanamadý aylarca süründürdüler sonra da yýllarca düþmüþtü. Borsanýn ne oldgunu çok þükür kaybetmeden netaþ da öðrenmiþtim. Þimdi hiç takip bile etmiyorum bilançosu demek ki dikkatimi çekmemiþ ama kumar kaðýdý diyince yazayým dedim eskiden bundan alâ kumar kaðýdý yoktu þimdiyi bilmem.
Sayýn kitapci34
Ben 2012 den beri Netaþtayým.
Size naçizhane bir tavsiye burada sorularýnýza cevap arayacaðýnýza açýp bilanço okuyun. Nereden bulacaðýnýzý bilmiyorsanýz. Netaþ ýn kendi sitesinde var.
Netaþ için büyük konuþmayýn. Piyasadaki fiyat hareketleri Netaþýn gerçekleri ile uyuþmaz. Yaptýðý hareketlerle nutkunuz tutulur. Bu kadar yýl kalmýþsýnýz çýkmayý bilememiþsiniz dersiniz.
Netaþýn öyle bir speði varki ne çýkmasýný anlarsýnýz ne de düþerken ne olduðunu anlarsýnýz. Bu hisse 19 dan 9 a düþerken yabancý mal topluyordu. Sonra o yabancý 9 dan 7 ye inerken mal sattý. Bu miktar az buz deðildi. 2.3 milyon lottu.
Size tekrar tavsiyem kront þöyle bu böyle demeyin. LOGO denen firma 50 tane personelle dünya para kazanýyor.
Netaþ ýn iþletme sermayesi 1 milyar tl nin üstünde ve bunu banka kredisi ile karþýlýyor. Kasada geçmiþ yýllardan kalan 150 milyon tl dýþýnda bir kuruþ yok. Çalýþtýðý büro dolarla kira. Cisco nun genband ýn ürünlerini alýp %0.03 brüt karla iþ yapýyor. Bu yüzden 2019 ikinci çeyrek bilançoda 92 miyon zarar getirdi. 3000 personelin çalýþtýðý bir bataklýk.
Ben ne mi bekliyorum. Bir akýllýnýn gelip CEO Müjdat ve CFO Ýlker in iþine son verip. Günümüzün KÝT i olan Netaþa çeki düzen vereceði günü bekliyorum.
Þimdi birileri çýkmýþ hisseye BY gelmiþ diyor. 8 Milyon lot MKK kayýtlý her an satýlabilir. Hangi BY gelip bu riske girer. Bu hissede mal alanlar çýlgýn KY dan baþkasý deðildir. Zaten hareketin tamamý birisinin sað cebinden sol cebine mal aktarmasý.
Hangi yatýrýmcý; Gelen haberi görüp; 14 tl defter deðeri olan çinlinin 20 tl verdiði ve 7- 7.5 tl den aldýðý hisseyi buradan satar. Adamlar bir gün alýyor ertesi gün satýyor. Aylardýr TEB topluyor. Cuma sattý. Bunlarý geçeceksiniz.
Yok teknik þuymuþ. Buradan alýnýr þuradan satýlýr. Ne zaman nerden tepki vereceði belli olmayan bir hisse.
O raporlara ben giremiyorum, siz girebiliyormusunuz? Açýlmýyor.
Teþekürler sayýn doctore.
Her neyse ben zaten netaþý takip etmiyordum, devre kesince bi þeyler var bi bakayým deyince haberi gördüm, onun üzerine alýþ yaptým, iki günlük hareket firma için kötü günler geride mi kalýyor sorusunu sordurtuyor bana, cevabýný bilemiyorum.
cuma günü iþ yatýrýmýn 1 milyon lotun üzerinde net alýþý var, bu ky. olamaz.
Yer Ýmleri