Baðýmsýz Denetim Kuruluþu Denetim Türü Görüþ Türü
GÜNEY BAÐIMSIZ DENETÝM VE SERBEST MUHASEBECÝ MALÝ MÜÞAVÝRLÝK A.Þ. Sýnýrlý Olumlu
Zararý duydum yukardakýný okudum birden gülesim geldi gerisini okumadým
Baðýmsýz Denetim Kuruluþu Denetim Türü Görüþ Türü
GÜNEY BAÐIMSIZ DENETÝM VE SERBEST MUHASEBECÝ MALÝ MÜÞAVÝRLÝK A.Þ. Sýnýrlý Olumlu
Zararý duydum yukardakýný okudum birden gülesim geldi gerisini okumadým
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi ve yorumlar kiþisel olup, yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
...Selâmün aleyküm...Merhaba...
...Hepimiz için hayýrlý bir cuma olsun...bu vesile bütün arkadaþlarýn Mübarek Kurban Bayramýný kutlarým...selamlar...sevgiler...
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi ve yorumlar kiþisel olup, yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
sermayesinin bir buçuk katý zarar açýklayan kaç þirket var ki borsada
Merhaba MKRT![]()
Netas Cuma showuna sendemi geldin ön sýrada yerin hazýr ,
Patlamýþ mýsýrda benden olsun![]()
Yünsa gibi bir hareket bekliyorum yani oda zarar üzerine zarar aciklarken
tüm kadroyu tasfiye etti sonra sirkette verimlilik artý o yüzden
btc ve türevlerini icin düzenlenmesi yapýlmamis bir piyasa ne olacaðýný bilinmez 2 kazanip sonra herseyi birakmakta var![]()
Bana uyarsan altýn gibi kalbin var altýn yani .. Kozal olur ons olur Gram olur altýn olsun devir altýnýn devri![]()
Yer Ýmleri