Aslýnda benim tam öðrenmek istediðim þuydu.Hangi türden geliþmeler KAP bildirimi ile yapýlýyor hangileri için böyle bir zorunluluk yok.Örneðin bahsi geçen haberde yerli malý sertifikasý alýndýðý bilgisi var ve bu somut bir geliþme ancak KAP bildirimi yok.Prosedürü nasýl merak ettim.
Netaþ, Ar-Ge ve sistem entegratörü yetkinliklerini katarak Ýstanbul Orhanlý üretim tesisinde ürettiði ZTE'nin FTTx fiber altyapý sistemleri için Ýstanbul Sanayi Odasý'ndan yerli malý sertifikasý aldý.
Netaþta deðiþen hiç birþey yok
Ayný oyunlar
Ýþlem hacmi düþmus ne olcak bakalým yön aþaðý gibi ama Netaþ spegi adamý hasta eder
Biliyorum kýnayacaksýnýz beni, bunu çoktan hak ettim, ekranda haberi görünce kap haberi zannetmiþtim o acelede özür dilerim, bu düpe düz manipülasyon
Fabrikadan Çinlilerin bile haberi yok
Yükselir ise habersiz yükseliþe geçer yazmýþtým.kap harici haberlere onemsemeyin yazmýþtým. Sevgili spegimizin çalýþma sekli bu...haber doðru büyük ihtimal ama zamaný belli degil
Bence açýklamada gördüðüm dikkat edilmesi gereken husus, (( Ýstanbul Orhanlý üretim tesisinde ürettiði ZTE'nin FTTx fiber altyapý sistemleri)) ÜRETTÝÐÝ diyor !!! Bunlara yerlilik sertifikasý almýþ. Yani zaten üretiliyor yeni fabrikadan bahsetmiyor.
Hani sizlere daha önce bilançoda bukadar zarar görünüyor ama elde 90milyon deðere yakýn satýlabilir depo ürünü görünüyor demiþtim !!!
Belli mi olur belki bunlarýn maliyetidir ;)
Yer Ýmleri