ZTE 9 aylýk kar% 156.9 artarak 4.13 milyar kar elde etmiþ
ZTE 9 aylýk kar% 156.9 artarak 4.13 milyar kar elde etmiþ
Zte zarar da olsaydý netaþ olumsuz etkilenir Di maalesef kar olunca etki yok
Karanlýk odada 4 kademe birden aldýlar
yapý kredide kagýdý baskýlamaktan baska býr sey yaptýgý yok bir bir bir dýye satýs yapýyor spk nýn bu tür satýslarý yasaklamasý lazým...cok onemsiz bir miktar olsada tahtaya giriþ var
Hayýrlý pazarlar arkadaþlar,NETAÞ takip eden bikaç arkadaþin isteði üzere analizimi yapmtým ve paylaþtým bu forumdada paylaþmayý doðru düþündüm.Önumuzde kýsa vadeli çýkýþýn olacaðý net gorunuyor son düþüþün %50-60 civarý alýnacaktýr mesele ordan aþagýyamý donecektir yoksa yukarý devammmý edeceðidir.Tahminim takoz seneryosunun çalýþacaðý ve c2 ile satýþ fýrsatýnýn yapýlacaðý ve aþaðýya desteklere tekrar gideceðidir.Yakýn plan bakýnca 13-14 denemeis yapmasý net görüntüdür.DETAYLAR LÝNKTEDÝR.
https://twitter.com/luxattt/status/1190922758299045888
Luxat analiz için teþekkürler. Netaþý zirvesi olan 30 lü rakamlardan beri takip ederim. 105 ten girmiþtim 290 dan çýktým( bedelsizden önce) aþaðý gidiþ baþlayýnca dönecek 600 ‘e gidecek beklentisiyle 250 sen tekrar girdim. Bölündükten sonra karabulutlarý yaþadýk malum 5 ki fiyatlara geldi. Oralardan yine aldým . Tabii çok uzun bir süre kaðýdý taþýdýk. Zararda deðilim ama hamallýk iþin cabasý. Bu kaðýttan beklentim var açýkçasý.
Sayýn keko þirket Nvidia ve zte anlaþmalarýný neden kap ta yayýnlamýyor veya ne zaman yayýnlayacaklar bir bilginiz var mi? Þirketle görüþme fýrsatý buldunuz mu? Teþekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
9.50 kýrsa vuruyorlar kafasýna kafasýna
Yer Ýmleri