Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
yok netaþ zedeler bizim spek yok diyor eþþek benim diyor bende artýk önemli zamanýnýzý bundan sonra almayacaðým. çünkü ne teknik ne de bir þey farketmiyor. herkese sabýrlar
2020 ilk çeyrek de bakalým ne kadar zarar açýklayacak. Bence bu þirket zarar deðil tam tersi kar ediyor ama yöneticiler üç kaðýtçý ve muhasebe departmaný iþinin ehli birileri olunca kar oluyor bize koca bir zarar.
Bu hisseden bir beklenti duyum vs varmý merak ediyorum kap yok haber yok bir trend yok malum eksi blanço var varmý gelecegini gören yorum yapabilecek olan?
http://www.netas.com.tr/media/138667...0_tr-final.pdf
2019 faaliyet raporundan bazýlarý... bunlardan hangisi KAP da yayýnlandý.
Cezayir’e akýllý hastane
Netaþ’ýn Cezayir’de öne çýkan projelerinden biri olan Ouargla þehrindeki Kayý Ouargla
Askeri Hastane Projesi’nin inþaatý devam ediyor. 180 yataklý hastanenin tüm network,
telefon, zayýf akým, otomasyon sistemleri Netaþ tarafýndan yapýlýyor.
Doðalgazdan benzin üretecek dünyanýn ilk ve en büyük tesisi
Rönesans Holding’in Türkmenistan’da geliþtirdiði Doðalgazdan Benzin Üretim Tesisi
(GTG) Projesi, tamamlandýðýnda doðalgazdan benzin üretecek þekilde proses
otomasyonu yapýlan dünyadaki ilk ve en büyük üretim tesisi olacak. Netaþ bu önemli
projenin network, telefon altyapý, IP CCTV ve kart eriþim sistemleri ile bunlarýn entegre
þekilde çalýþmasýný saðlayacak entegrasyon yazýlýmlarýnýn geliþtirilmesini üstlendi.
AKILLI ÞEHÝR
Sürdürülebilir bir gelecek için akýllý þehirler
Netaþ’ýn geliþtirdiði IoT (nesnelerin interneti) platformu olan ION, yerel yönetimlerin akýllý
þehircilik uygulamalarýnda tasarrufu ve verimliliði artýran yepyeni çözümler için güçlü ve
güvenli bir altyapý sunuyor. IoT uygulamalarýnýn uçtan uca veri güvenliðini emniyet
altýna alýrken, veri trafiðindeki yoðunluk deðiþimlerine göre otomatik biçimde kendini
ölçeklendirebilir yapýda tasarlanan ION; farklý IoT cihaz ve uygulama saðlayýcýlarýnýn
ortak çatý altýnda çalýþmasýna olanak saðlayarak sektörde hýzlý büyüme ve inovasyonu
teþvik etmek üzere yatay mimaride inþa edildi. Platform, farklý cihaz ve baðlantý tiplerini
uygulama katmanýndan soyutlayarak, sunduðu merkezi veri yönetimi ile farklý dikeyler
arasý yenilikçi uygulamalara olanak saðlýyor.
Bu kapsamda Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi ile yürütülen Taksi Kep Projesi, taksilerin
üzerine yerleþtirilmiþ sensörler aracýlýðýyla toplanan veri sayesinde hava ve yol kalitesi,
trafik durumu gibi bilgileri deðerlendirerek analiz edebiliyor. Yine ION ile hayata geçirilen
Sarý Kamyon Projesi, hafriyat kamyonlarýnýn takibini yaparak kaçak dökümlerin önüne
geçmeyi hedefliyor.
Çevre ve þehircilikle ilgili ihtiyaçlar dijitalleþiyor
Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý’nda güncel olarak kullanýlan yaklaþýk 80 uygulamanýn
bakýmý ve yeni geliþtirmelerini üstlenen Netaþ, iki yýldýr Türkiye’deki çevre ve þehircilikle
ilgili ihtiyaçlarýn dijitalleþmesinde büyük rol oynuyor. Netaþ’ýn, geliþtirmesinde aktif rol
oynadýðý sistemler þöyle:
Sýfýr Atýk Bilgi Sistemi
Atýksu Bilgi Sistemi
Gemi Atýk Takip Sistemi
E-Denetim
E-Yeterlik
E-Ýzin
E-Baþvuru
E-Þantiye
EÇBS (Entegre Çevre Bilgi Sistemi)
E-ÇED (Çevresel Etki Deðerlendirme Sistemi)
YAMBÝS (Yapý Müteahhitliði Biliþim Sistemi)
MYS (Müteahhit Yeterlik Sistemi)
Yatýrým Ýzleme Portalý
AATPO (Atýksu Arýtma Tesisleri Proje Onaylarý)
Çevresel Ýthalat Ýhracat Ýzinleri
Ýmar Barýþý Sorgulama
bizim kel öldümü acaba k.kore lideri gibi ortadan kayboldu.![]()
Yer Ýmleri