8 seneli netaþlý olunca insanda ne stres kalýyor ne dert. Bu zamana kadar speðin yüz bin çeþit oyununu gördük bunlar ne ki. Kendi adýma evet netaþ da beklentim büyük ama hala gerçekleþmedi. Gerçekleþir mi gerçekleþirse ne zaman gerçekleþir bilmiyorum bekleyip duruyorum iþte.
Bu hisse öyle bir hisse ki %900 bedelsiz açýklayýp sonra açýklandýðý fiyatýn altýnda bölünen , arsasýný sattýðýný açýkladýðý gün düþen , þirketin OEP den ZTE satýldýðý gün düþen hatta eski ceo nun hisse fiyatý 19 tl iken bu fiyatlar çok ucuz deyip sonra hissenin 4, 60 tl düþtüðü tek hissedir herhalde.
Normalde yukardaki her hangi bir olayda diðer hisseler en az 4-5 tavan yaparken netaþ o günü hep eksi kapatmýþtý. Çok iyi hatýrlýyorum netaþ %900 bedelsiz verdiði günlerde nugyo %300 bedelsiz açýklamýþ ve hisse 3 kat artmýþtý. O dönem ben dahil herkes en az 4-5 kat artar diyoduk ama maalesef açýkladýðý fiyatýn altýnda bölünmüþtü. https://www.borsagundem.com/haber/nu...artirimi/73937
Kýsaca netaþ hissesi alýnca her þeye hazýrlýklý olacaksýnýz.
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.




Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri