Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Yine ZTE'nin maliyetinin altýna geldik (3,08 usd'ydi galiba)
4 senede maliyetine gelemeyen, teknoloji þirketi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Sadece kendi görüþümdür.
Sayýn bazistasyonu bu piyasanýn içinde biri olduðunuz için size göre Türkiye de 5G iþinde Netaþýn rolü ne kadar olur
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
toparlar gibi bir hali var gene baþýnýn üzerine vurmazlarsa tabi
Ülkemizde, Yeni baz istasyonu yatýrýmlarýnda Huawei'e karþý Ericsson ve ZTE'nin güçleneceðini düþünüyorum.
Þu ana dek çok Huawei'in domine ettiði bir altyapý piyasamýz var.
Baz istasyonu tarafýnda, yerlilik oranýný tutturmak çok zor. Bunun için ZTE - Netaþ bazý parçalarý yerlileþtirerek yol kat edecektir diye tahmin ediyorum.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Sadece kendi görüþümdür.
aslýnda hissemize karþý çok acýmasýzýz....biliþim kaðýtlarýnda kfein %28, logo 22, karel 28, ardyz 17, fonet 23, en benzeþtiðimiz alcatel 37 düzeltme yapmýþ....biz de %36 yaklaþýk...pandemi döneminde 16'dan 7'ye ordan da 35'e kadar gitmiþ bi kaðýdýn 20'lere kadar saðlam bir düzeltme yapmasý aslýnda normal, hata ise, siz de benim gibi yaptýysanýz eðer gýrtlaða kadar mala boðulmuþ olmak.portföyün bir kýsmý ile kar al yapýp biraz kenardan izleme yapamamak, alttan toplayamamak....nakit olsaydý þu anda bu fiyatlardan peyderpey mallanýrdým....bunu 19-20 aralýðýnda yýlbaþýnda yapmýþtým....bu da bana ders olsun.
Ha bu demek deðil ki netaþ çok iyi ve þeffaf bir firma, yaptýðý iþlerden kar elde ediyor, vadettiði bir hikaye maalesef yok hep masal, vasat yönetiliyor.
netaþýn ceo su istifa edip ayþegülün sucu neydi dizisinden teklifi degerlendirecegini soyledi. zakzuk haberler
Yer Ýmleri