Benim borsa daki paramý sömüren tek hissey di.uc kaðýda getirdiler bizi.allah bendeki aldýðý parayý bir yerinden cikarsin
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim borsa daki paramý sömüren tek hissey di.uc kaðýda getirdiler bizi.allah bendeki aldýðý parayý bir yerinden cikarsin
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
95 altýnda her kademeye 1000 veya 2000 alýnýr bence , ben de bu dediðim kademelerden bir 40bin lot almayý düþünüyorum, 85 e kadar 40 alýrým inerse 94 den itibaren.Ytd.
Tezata dikkat; 0,95 hemen hemen hepsi küçük lotlarla fiktif alýþ satýþ, saðcep solcep. 0,94 e verilen 714 bin lot da, fiktif iþlem. Ama düþünün 0,95 den o kadar alýþ var ama 0,94 den alýcý yok. Açýkça tahtayý 0,94 satýþa düþürmeye çalýþýyorlar ama zorlanýyorlar.
Not : Bu bir senaryodur, gerçeðin bu þekilde olmama ihtimali yüksektir...
kademe analizi
https://twitter.com/tagokturk/status/922445056799395845
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
kendim çalar kendim söylerim gibi olmuþ bizde görüyoruz 200 günlük ortalama 0,93 bakalým ne yapacaklar kýrarsa toplamasý çok uzun sürer hissenin tekniði þuana çökmüþ durumda bu saatten sonra sert hareketler gelirse kendine gelir hisse
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Slm millet 95-96 açar mýyýz.. Bugün artýk 1 üzerine atmalýyýz ..herkes 0.94-0.96 arasý topladý ise.bist bugün tepki verir gibi..yyapi gibi tepki verirse süper olur. 1.10 seviyelerine gelmesi gerekir...ytd..beni baðlar
Kademe nasýl arkadaþlar, 1 üzerine atarmiyiz... Kademe ise...
Yer Ýmleri