Alan satan pastasi var mi arkadaslar
Alan satan pastasi var mi arkadaslar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu kaðýt benim borsa hayatýmý alt üst etti.bir saat de 14 bin kayýp ettirdi.tabana kitlediginde satamamisdim.sonradadan da bu kaybýn verdiði endiþe sýkýntý panik bir okadar daha kayýp etmeme neden oldu.ve ana paramin yüzde 60 gitti.stres anýnda bütüne bildiðiniz teknik temel beyinin bir köþesine kilitleniyor.beni bu hale getiren kiþi malum þahsýn operasyonu ile oldu.allah sorsun onlara.ytd
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkesin bildiði piyasanýn da bildiði bazý çakal aracý kurumlar var bunlar para kazanmak için her þeyi yapar ve ky'in eline kitler mallarý þimdi takaslara bakýyorum alan var ama satanlar da alanlarýn önce açýðýna basýp aldýklarýný düþünüyorum o sebepten dikkatli olmakta fayda olduðunu düþünüyorum
Her gün yüklü miktarda lot satýþý yazan pe. nerdesin gel de alalým
VFD 1100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
201711302027440003.jpg gunluk pasta
Bu satýþlar sizin için kondu sanýrým
Manipülasyonun sözlük anlamý...
derinlik
https://twitter.com/tagokturk/status/936497816385540096
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
Bu da yeni durum. 0,81 de 1,3 milyoncuk satýþ koydu pilotcuðum benim. Ýnþallah parasý olan biri çizer de kaptýrdýklarýn uykularýný kaçýrýr...
Sen milleti bu fiyatlardan satacak kadar keriz sanýyorsun ya, senin için daha önce söylediðim her þeyi hakediyorsun. Tek olay, bende hisse alacak para kalmadý, yoksa tek kalemde kaldýrýrdým hepsini...
Hisse kaptýrdýkça buralara kýrdýn kiriþi, þimdi de fazla kaptýrdýðýn için geldiðin noktanýn altýndan kalkamýyorsun, kaptýrdýkça daha da battýn bataklýða. Bas bakalým, daha fazla bas da gör hisse gelecek mi, ÇEKÝRDEKTEN. 3-4 yýl daha bekleyeceðiz demekki. Bu kadar beceriksizlik olmaz, E PES...
https://twitter.com/tagokturk/status/936501870729859073
Son düzenleme : YASAKLIBOR; 01-12-2017 saat: 11:05.
Borsa, ne bir Para Çekme Makinasý ne de Kolay Para Kazanma Oyunu deðildir. Aksine, tek silahý Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanýn en zorlu arenasýdýr... Yukarýda yazdýðým kanaatlerim, asla yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr. Baþkasýnýn kanaatleri ile yatýrým yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçýnýlmazdýr. Profesyonellerden destek almanýzý tavsiye ederim...
Yer Ýmleri