Kýsada ucacak kacacak beklentisi olanlar hiç yanasmasýn en az bir yýl portföyünde tutacaklar para kazanýr diye düþünüyorum
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kýsada ucacak kacacak beklentisi olanlar hiç yanasmasýn en az bir yýl portföyünde tutacaklar para kazanýr diye düþünüyorum
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bir yýl bile çok iyimser Önce toplayacak Sona doðru artýk kaðýt kalmayacak da hadi verin yukarýdan diyecek
Genel hareketlerini analiz ederseniz tamam para var kaðýdý alýyorlar ama adamlarda paradan çok sabýr var Beraber yürüdük biz bu yollarda derseniz eyvallah Tabi þimdi burada huylarý deðiþir onu kimse bilemez
Önemli olan bu þirket ile ilgili ne tür planlarý var Sonuçta þu anki durum þirketin kimseye hayrý yok Denizli vs bu þirketi ayaða kaldýrmaz Tukaþ ýn arazileri varmýþ sanýrým Onlar deðerlendirilebilir Kýbrýs arazisi artýk yapýlýr mý satýlýr mi bir sonuca ulaþtýrýlýr Bunlar tahmin tabiki Ama illaki bir proje için aldýlar bu þirketi
Burada yazdýklarým tamamen kendi senaryolarýmdýr YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR....
Yýlbaþýndan bugüne
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
PEGYO YENÝ PATRONU HÝSSE ALIMINA BAÞLAMIÞ Cem OKULLU
![]()
TUKAÞ ÞÝRKETÝ OKULLU GRUP TARAFINDAN SATIN ALINIYOR 1 YILDA 0.99 ÇIKIÞA BAÞLIYOR EN YÜKSEK 2.51
![]()
Türk salça devi Tukaþ satýldý iþte alýcýsý
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/t...icisi-26962638
adamlarýn holding satýlýyor tavan tavan bizimki kaplumbaga
Marbaþ vermeye baþladý
Yer Ýmleri