Dolarin dusmesi rygyo olumludur.yakinda fiyatlamasi yapilir.hatta bugun bile fiyatlayabilir.ytd.
"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanýrým ya da öðrenirim."
NELSON MANDELA
Dolarin dusmesi rygyo olumludur.yakinda fiyatlamasi yapilir.hatta bugun bile fiyatlayabilir.ytd.
"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanýrým ya da öðrenirim."
NELSON MANDELA
herkese merhaba tabi yatýrýmcý arkadaþlar kaldýysa,
dün itibariyle hisse 0,58 tl, 0,1060 usd, þirketin toplam deðeri yaklaþýk 26,1 milyon dolar.
borsada ilk kural, þirketin sahibi kim olduðuna bakmakmýþ, sayesinde öðrendik,
1990,2000 yýllarda uzun vadeli yatýrým kavramý varmýþ belki ama, 201* yýllarda uzun vadeli yatýrýmýn yalan olduðunu da öðrendik,
daha çok þey öðrendik ama hepsini yazmayalým. patron uzaya çýkmýþ olabilirsin ama, yarýn topraða girmek de var hatýrlatýr, gelecekte torunlarýmýzýn arkamýzdan edeceði dualara bize yeter derim.
bu günlerde geçer elbet...
Bu saçmalýða deðil kargalar, terliksi hayvanlar bile güler. Þirket onlarca deposundan sadece bir tanesini 75 milyon dolara kþraya verecek ama toplam piyasa deðeri 25 mio usd olacak. Çocuk mu kandýrýyorsunuz? Tamam belki 1,5 milyar dolar etmez ama eminim 500 mio usd verseler dönüp bakmaz bile çok akýllý Durmuþ aga!
hep o flamingonun bok yemesi millete allandýrdý ballandýrdý.. al iþte tuvalet kaðýdý. patron silsin gtünü bol bol. para istemiyoruz mk zamanýmýzý geri verin bize
THY gibi dövize endeksli bilanço tutarsa o zaman yoluna girer yoksa , döviz gelirleri bilançoya girmiyor sanki..
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0,55. Nerden nereye geldi.Yazýk
Buralara gelmesini beklemezdim... Bu hisseyi yýllar önce 39 kuruþtan aldýðýmý bilirim.. 3 yýl bekledim .. 52 ort ile %50 kâr ile çýktým.. Döviz ve enf. Stabildi kâr ettim elbet.. Þimdi döviz bazlý olarak 39 kuruþa denk nerdeyse... Bugün ilk defa sembolik olarak takip için aldým.. Yataya girebilir...55-61 %10 eder.. 12 aylýk bilançoya daha çok var
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri