sn parasever madem bu kadar umutlusun kademeleri doldurmada üçbeþ lotta biz alalým![]()
sn parasever madem bu kadar umutlusun kademeleri doldurmada üçbeþ lotta biz alalým![]()
Niyetini anlamama raðmen nezaketen açýklama yapýyordum, ama bu mesajýndan sonra söylemek istediklerimi söyleyebilirim.
Sýrf alabilmek için olumsuz yorumlar yazýyorsun , insanlar satsýn düþsün sen alabilesin diye...
Baþkalarýný düþünmeyeni ben de düþünmem.
Ýnsanlar bencillikten vazgeçebilse Dünya bütün sorunlarýný kýsa sürede çözer.
Sana kötü haber 0.73 aþýlýrsa hýzla 0.80' e koþar
sn arkadaþým 4.58 dd olan bir hisse 070 tende alýnýr 1.00 dende alýnýr.
yukarýdaki espirim seni kýzdýrdý sanýrým.
hissenin düþmesini istesem sabahki takasý paylaþmazdým.
evet elimde hisse yok ama düþmesinide istemem çünki benim tavsiyemle bu hisseden alan bir arkadaþým zararda.
yazý yazmamdaki sebep hisseye ölü topraðý serpilmiþ biraz heyecan katmak istedim.
yanlýþ anlaþýldýysam özür dilerim.
Bencillik insana "hiçbir þey kazandýrmaz"
Ýyilik insana çok þey "kazandýrýr"
https://www.youtube.com/watch?v=qhU5JEd-XRo
Deðerli yatýrýmcý dostlar Egemen Döven in sürekli alýþ yaptýðýný açýklamasý ve fiyatýn yukarý gitmemesi aslýnda Egemen in bu fiyatlarda dursun ben toplayayým demesiyle açýklanabilir ve de ayni zamanda çok iyi niyetli bakarsak düþmesin hisse fiyatýnýn çok altýnda demesiyle de ya da sadece hic bir þekilde spekülatif olmayip buradan alýnýr mal benim demesiyle de tabii mesaj vermek istemesiydi belki baþkasýna da aldýrabilirdi ancak 9 yýllýk hisse grafiði sedece bende þüphe uyandýrdý bunun arkasinda Egemen Döven olabilir diye kimseyi net bilmeden suçlamam tabii
20 yýldýr borsa ile ilgileniyorum , 10 yýldýr tek iþim borsa, seans izliyorum.
Durmuþ, endeksin yukarý gideceðini hissenin ucuz kaldýðýný düþünmüþtür bu nedenle alýyordur.
Hissenin þu anda gitmemesine gelince...
Borsada yatýrýmcý kalmadý 250 000 tl üzerinde parasý olan yaklaþýk 6000 bireysel yatýrýmcý kalmýþ dolayýsýyla hepsi birden gitmiyor. Yükselmeyen birçok hisse var, sýrasý gelen hýzla yükselip endeksin yükseliþine ayak uyduruyor.
0.73 direnç , burada biraz kalmasý iyi olur teknik açýdan ; burada ne kadar güç toplarsa yukarý hareketi o kadar sert olur.
Dün alým yapan delta þimdi 0.73' e satýþa koymuþ.
Anlaþýlan kredide ya da acemi bir trader.
Onun mallarýný alýrlarsa 0.73 güçlü destek haline gelir ve 0.80 yolculuðu baþlar.
hayýrlýsý olsun benim kiþisel dusuncem su mal bedava geçen yýl 7 tl olan pirinç bile 14 tl olmuþken 2010 da 0.71 olan bu hisse bu kadar yatýrýma ve gelire karþý 9 yýl sonra burada ayni yerde olmasý ayýp yani sngyo gibi kasýtlý sürekli zarar gösterilen ler hariç bu rakam ayiplidir bu kaðýt için, ayrýca bi de algyo gibi fiyatý 40 lira olup yatýrýmlarý vb. hariç sadece kasasýnda 40 tl nakit tutan hisseler var ,yani Abd de olsa adamý algyo sahibini mesela diðerlerini de mikerler , fakat Turkiyede spk sadece forum veya facebook izler ky ile uðraþabilir , neyse bence bu mal ve bu fiyat ayiplidir dogru yerine gelecek mutlaka bu arada soft argo yu anlayýþla karþýlayacaðýnýzý düþünüyorum saygýlar
Yer Ýmleri