Spek kedinin fareyle oynadýðý gibi oynuyor tabiki Durmuþ'un denetiminde
Spek kedinin fareyle oynadýðý gibi oynuyor tabiki Durmuþ'un denetiminde
Uzun vadede ALGYO dan daha iyi bir performans bekliyorum.
5.70 ustune atýp kalýrsa 5.80-6.00-6.20 ve 7.00 leri test etmesi olasý yatýrým tavsiyesi deðildir
Geçen yýl bu kaðýdý 0.50 den aldým, 10 gün sonra 0,60 dan satmýþtým ve %20 kar diye sevinmiþtim [emoji5]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Geçen sene bu zamanlar 0.77 TL idi. Su anki fiyati 5.47 iyi yukselmis. Zaten düþüþ trendinde. Grafige baktigimda 5 in altina gelecegini dusunuyorum. Bugun 5 50 den verenler ku bende 5.55 ortalamam vardi 5.50 den verdim. Zararin neresinden donulurse kardir hesabiyla az zararla kurtuldum. 4 80-4.90 a gelecegini tahmin ediyorum. Belki o zamanda tepki cikisiyla 5 20 den verlr zararimi cikaririm.
Grafigini inceledigimde hala düþüþ trendinde. Bu nedenle %1.5-2 yükseliþleri bile satým firsati olarak görüyorum. Bu duruma göre gidiþat 5 in altý görülüyor Kucuk yukselislerde biraz enerji kazandirilip daha fazla satis yapilmaya bakiliyor. Aynen dunku gibi. Bu senette yapýlacak en iyi sey aksam kapanisin alip ertesi gun az bir karla elden cikarip aksama yine almak. Dusus trendinde oldugu icin aksam yine dunku kapanisin altinda olacak. Bugun 5.17 yi bekliyorum. Yarin da 5.27 yi buldunmu daha geri gelmeden verilcek Cunku gidiþat kotu. Benim bu senet üzerindeki yorumum bu.
Yer Ýmleri