Þirket üretim miktarýný kamuoyu ile aylýk paylaþýyor takibi çok kolay ve güzel ama Bilançolarda ek bilgi vermiyor. Bilançoda detay verse güzel olacak. Her depo artýk bir güneþ santrali
Þirket üretim miktarýný kamuoyu ile aylýk paylaþýyor takibi çok kolay ve güzel ama Bilançolarda ek bilgi vermiyor. Bilançoda detay verse güzel olacak. Her depo artýk bir güneþ santrali
Herkese iyi haftasonlari.Þirketin sadece Ýstanbul'da 260 bin M2 kapalý, Kocaeli Gebze Çayýrova bölgesinde toplam 306 bin M2 kapalý alaný var Gebze balçýk da 75000 M2 proje aþamasýnda.
Sadece Ýstanbul ve Gebze bolgesindeki depolarýn M2 kirasi 90 TL olsa 610 milyon TL senelik kira geliri getirir.Ama en son Çayýrova depo 121 liradan kiraya verildi ve Ýstanbul depolarý en pahalý kiralanan depolar.
Bunun üzerine Ýzmir, Antalya, Adana ve Karadeniz bölgesindeki depolarý ve Sancaktepe ,Sincan projelerini saymýyorum.Ges gelirleride var ama bence þirketin ana hikayesi olabilecek miktarýn çok uzaðýnda.
Kisaca 1 milyar TL kira geliri 2023 için gayet mümkün.Ustune yeni yapýlan depolarda geliyor durmadan ve bist'te benim bildiðim fiyatýna göre bu oranda düzenli geliri olan GYO yok.
Þu andaki fiyatýndan ben dahil kimse memnun deðil ama bence sabreden kazanacak. Tahtanin sahipli olduðu aþýrý belli kesinlikle daha fazla mal toplamak istiyor ama bu fiyatlardan hiç ihtimal vermiyorum.Saygilar.
Sanki yavaþ yavaþ içerideki cevher farkediliyor gibi...Umarým spek efendinin de aklý baþýna gelir...
rysas : F/K: 34.06, PD/DD: 2.14, rygyo: F/K:1.55, PD/DD:0.62 rysaþ neredeyse tavan, rygyo hala nazlanýyor gitmemek için. yorum sizin, karar spek efendinin.....
Þirketin kapalý alaný 1.2 milyon metrekareye ulaþmýþ. Þirket instagram sayfasýnda haber yapmýþlar
Yer Ýmleri