2000 lot alýp kapa bildirim yapan Osman güleç kimdir diye sormuþtum ama. Bununla ilgili bilgisi olan varmý. Teþekkürler
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2000 lot alýp kapa bildirim yapan Osman güleç kimdir diye sormuþtum ama. Bununla ilgili bilgisi olan varmý. Teþekkürler
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gebzedeki deponun M2 si 100 liradan kiraya verilse 2023 yilinda senelik 61 milyon TL ek gelir getirir.Degerlemeside 500 milyondan aþaðý olmaz bence hisse baþý 1 TL portföy artýþý demek ama malesef hissemiz düþerek cevap verdi bu habere.
Þu anda sadece Ýstanbul'daki 2 deposunu satsa piyasa deðerine satar.
Keþke örneklerle yorumunuzun altýný doldursaymýþsýniz ama neyse ....
1) Halihazýrda Gebze balçýk köyünun orda depomuz olmadýðý için kap bildirimleri den M2 kira ücretlerini goremiyoruz ama en son faaliyete geçen Çayýrova deposu M2 baþýna 121 TL'den kiralandý.Akse Mahallesi, balçýk köyüne göre otobana daha yakýn olduðu için daha pahalý kiralanmasý gerekir bence o yüzden 100 TL M2 baþýna gayet makul.
2) Balçýk köyü için sarý site üzerinden kiralama ilanlarýna baktigimda da eþdeðer olarak diyebileceðimiz 25 bin M2 deponun aylýk kirasý 3.9 milyon TL.Þu anda hazýr olmayan built to suit diye tabir edilen arsa var istersen gel uzerine depo yap sonra kullan tarzý kiralamalari dikkate almýyorum bizim depomuz hazýr olucagi için tabiki daha yüksek kira ücreti olacaktýr.
3) Depomuz Mart 2023 de faaliyete geçeceði için yukarýdaki þýklara birde enflasyon katkýsýnýda eklersek kira beklentimin gayet makul olduðunu görebilirsiniz.
4) Þu anda depolarimizin doluluk oraný %99.9 (kaynak:yatýrýmcý iliþkileri).Balçýk bolgesinde hiç depomuz olmadýðý için ,yeni yapýlan deponun boþ kalma ihtimalini çok az görüyorum.Depolari ana ortaðýmýz reysas taþýmacýlýk ve onun müþterilerine kullanýyor.Balcik bölgesi yeni geliþen bir bölge ihtiyaç olduðu için depo inþaatýna baþlanmýþtýr diye düþünüyorum.
Sayýn Hasboy belirttiðiniz bölgede sanayi depolama arazileri olan
arkadaþlara depo yeri kiralamak isteyen onlarca þirket
teklif veriyor.
Yer Ýmleri