Son deðiþiklikten sonra 40mw rafa kalkmýþ, depolarýn toplam kullanýmý için 30mw yeterliymiþ, þu an için bu seviyede kalacakmýþ ges yatýrýmý. Otorey ile ilgili bilgi alamadým, onun da eli kulaðýndadýr.
Son deðiþiklikten sonra 40mw rafa kalkmýþ, depolarýn toplam kullanýmý için 30mw yeterliymiþ, þu an için bu seviyede kalacakmýþ ges yatýrýmý. Otorey ile ilgili bilgi alamadým, onun da eli kulaðýndadýr.
20 Eylül' de aldým ben bu cevaplarý
hakan.alan@reysas.com yanýtlamýþ
Sn Ayteking'e verilen cevapta da 30mw bu durumdan etkilenmiyor demiþler, kullaným bu miktar civarý demek. Belki yatýrýmlarý durdurduk derken 40mw dan sonrasýný demek istediler. Yanlýþ anlamýþ olabilirim. Gelecek yýl yeni depolar ile devreye sokacak olabilirler.
Sn Ayteking' e yazýlan gayet açýk, geri dönük okuyup yazsam daha iyi olurmuþBu cevabý görmemiþtim.
Eðer yeni yatýrýmlarý bedava sisteme vermek durumunda kalacaklar ise yeni yatýrým yapmanýn mantýðý yok...
Ben olsam þöyle yapardým. elektrikli araçlar içinþarj istasyonlarý kurardým. ürettiðim elektriði de orda satardým... orta vadede büyük bir pazar çýkacak bu iþte... hatta reyþas lojistiðede elektrikli araçlar alýr yakýt maliyetinide önemli ölçüde azaltýrdým....
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Mailde verilen cevaba dikkat edelim, yönetmelik söyle diyor bunlarý kendileride mail de yazmýþ
Kullandýðýn kadarý sisteme satabiliyorsun , yani Reysas kiracýlarý 30 Mw elektrik tüketiyorsa 30 mw sisteme satabiliyorsun
yani 30 kiracýlara 30 da sisteme satma imkanýn var buda 60 MW eder
ama 30 üstü sisteme bedava...
SYG
aslýnda bu yan iþimiz...
ana faaliyet alanýmýz yeterince potansiyel taþýyor bence...
yýl sonunda yeniden deðerleme yapýlacak. pd/dd deðeri bayaðý düþecek. potansiyelimiz artacak...
birde otosanayi sitesinin bitmiþ olmas lazým. son çeyrek bilançosunda da onuda göreceðiz sanýrým.
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Yer Ýmleri