3. çeyrek, 180 mn hasýlat, 4.çeyrek, 210 mn hasýlat beklentim mevcut. 2023 çeyrek ortalamasý 260 civarý olur.
Dün ve bugün deðerleme için biraz araþtýrma yaptým.Toplam özkaynak oraný 11-12 milyar tl civarýnda olur diye düþünüyorum.Deðerlemede kullanýlan yapý birim maliyetlerinde binalarýmýz geneli 4A seçeneðinden deðerleme yapýlmý maliyet analizinde.
Geçen sene 2480 tl olan m2 maliyeti þu anda 6400 tl 2022/3 itibariyle
Sn. hasboy,
Deðerlemede
Kira * 12 yýl (Gelir)
Arsa + Yapý (Maliyet)
yöntemlerinden büyük olaný ekspertizin nihai kanaati olarak belirtildiði için ve kiralar dediðiniz orandan bile fazla arttýðý için en az dediðiniz miktarda özkaynaðý ben de bekliyorum. Dediklerinize katký yapmak istedim.
Gayet güzel bir iþ modeli olan, gelecek vaadeden ve deðer üreten bir firmayý; faaliyetine son verse ve varlýklarý icradan satýlsa edeceðinin 5'te 1'ine almak için son fýrsatlar bence.
Sene sonu deðerleme zamaný yaþanacaðýndan neredeyse emin olduðum GYO rallisinin öncüsü olacak firmamýz. Üstelik diðer çoðu GYO'nun aksine gelirleri dönemsel deðil, kredi faizlerinden doðrudan etkilenen bir iþ modeli yok.
Bu burada kendime not olarak dursun, ileride baþlýðýn bu sayfasýna bakarken hatýrlarým: 3,5 liradan ortak olmuþtum zamanýnda bu firmaya diye.
Þirketin belki ana iþi Elektrik üretimi deðil ama bu taraftaki potansiyeli görmezden gelemeyiz, 85 aktif deponun birgün komple GES kaplandýðýný ... Kapasitenin sürekli artacaðýný düþünürsek ....
Son Ticarethane elektrik birim fiyatý 4.4516 TL yazýyor
https://www.encazip.com/elektrik-fiyatlari
Yer Ýmleri