ne utanmaz haysiyetsiz bir þirket sahibi varmýþ borsa yüzyýlþýn rekorlarýný kýrýyor adam hergün eksi yapýþtýrýyor ulan insanda götün de mötünde bir yerinde bir gram þeref olur haysiyet olur ...ytd...
ne utanmaz haysiyetsiz bir þirket sahibi varmýþ borsa yüzyýlþýn rekorlarýný kýrýyor adam hergün eksi yapýþtýrýyor ulan insanda götün de mötünde bir yerinde bir gram þeref olur haysiyet olur ...ytd...
amac zaten sinir bozmak. emin olun onlarýn siniri sizden kötü.
stratejik hata yapmýs durumdalar.
yaptýklarý yatýrým ve gelecek kazanca göre su anda sirket degeri hesaplarsan fiyat 10 da bir oranýnda
bakýn 1 milyon kapalý alann aylýk en düþük 3,5 usd den yýllýk 42 milyon usd eder. yakýnda bu hedefe ulasacagý görüldü zaten.
bir þirketin degeri yýllýk cirosunun 10 katý olarak hesaplanýr. evlerde iseyýllýk kiranýn 30 katý olarak hesaplanýr. biz ev olarak düþünmeyelim
bu hesapla sirketin degeri 420 milyon usd yani tl bazlý 1512 milyon tl ama burda birde mallarýn degeri var 1200 milyon tl yani gayrimenkullerin degeri yani toplamda 2700 milyon tl lik bir degeri barýndýrýyor.
2 milyar 700 milyon tl simdiki degeri ise sadece 210 minyon tl
gecenlerde konsutugum bir büyük emlak yatýrýmcý patronum diyeyim
bana anlattýklarý üzerine sastým kaldým ve aldým. adamlarýn tek olmasý ise cok avantaj
simdi gyo yatýtýmlarý içinde olabilecek tek yatýrým ve garanti yatýrým bu rygyo dendi bana
ama beklemesini bileceksin dendi
mesela 0,85 olan fiyatýmýzýn kýsa sürecde 10 tl olabilecegini düþünün mesela 2018 sonu uzun bir sürec ama aslýnda degil.
birde firma büyümeye devam edecektir dendi bana yani 1 milyon metrekare hedefi kýsa zamanda 2 milyon seklinde revize edilecektir.
araplarýn özellikle katar ve rus sermayesi sirketle asýrý ilgili belki bir arap sermaye fonuylaortaklýkla hedefi 5 milyon metrekareye neden cýkartmasýnlar.
burda bahsedilen borc meselesi felan tamamen siþirme akýl karýstýrma. patron istersen þirketin yarýsýný nakit 500 milyon dolara satmasý sadece 2 saatini alacaktýr.
saygýlar sevgiler
500 milyon tl civarý
Egemen mesaj babýnda bir alým yapmýþ. Güzel haber. Çizgiyi 0.85e çiziyor anlaþýlan.
valla istedigi kadar cizgi ceksinler. 0,85 bu hissenin ederinin dibidir.
ana ortak rysas lojistik faaliyet kazançaalrý 2 katýnda arttý.
egemen bey yakýnda 1,85 tende alým yapacaktýk 3,85 tende 5,85 tende
zira hissenin gidegi yolu varacagý hedefleri en basta kendisi biliyor
reysas simdilik bugun 7 kademe gitti
biz böyle 2 4 kiþi ky olarak burda güzeliz
simdi bir aga gelir burayýda kaldýrýr bir kaç güne 1,15 e
O yüzden mesaj babýnda dedim zaten. Önemli olan miktarý degil verilen mesaj. Anlayana tabi!
Yer Ýmleri