Bilanço açýklama tarihleri
konsolide bilançolar için son tarih 9 mayýs
konsolide olmayan þirketler için son tarih 20 mayýs
bizimki çok geciknez sanýrým. muhasebe standarý deðiþtiði için ek süre verildi þirketlere onun için biraz sarktý sanýrým
Bilanço açýklama tarihleri
konsolide bilançolar için son tarih 9 mayýs
konsolide olmayan þirketler için son tarih 20 mayýs
bizimki çok geciknez sanýrým. muhasebe standarý deðiþtiði için ek süre verildi þirketlere onun için biraz sarktý sanýrým
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
bilançoyu son güne kadar da bekletebilirler, her an da gelebilir bence
Bence Mart ayi icinde aciklanir. Çünkü onceki donemlerde hýzlý bilanço aciklayan þirketler arasindaydý rygyo.
Yani 550 sirket varsa ilk 150-200 içinde aciklayabilir diye beklentim var.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bilancodan sonra pd/dd degeri 0.40-45 aralýðýna dusecek. Ayrica ortaklarda hisse alimina hiz verebilir .su an alamiyorlar. Yeni anlasmalar varsa onlarda bilancodan sonra aciklanir diye dusunuyorum. Olu topragi bilanco ile kalkacakta iste aciklanmiyor bir turlu
Yeniden deðerlemeler sonrasý piyasa hissenin ne kadar ucuz kaldýðýný anlar diye düþünmüþtüm, ama galiba piyasamýz o kadar akýllý deðil. Bu durumda mecburen bilanço sonrasý anlamasýný bekleyeceðizO zamana kadar da kaliteli tahtacýmýz bizimle t...k geçecek...
Bu hissenin hareket zamanýný patronlardan baþka kimse bilemez...Tahtayý baskýlayanlarda kendileridir....Yatýrýmcýsnýn beklentisinin tam tersine hisseyi aþaðý baskýlayýp kendilerince yatýrýmcýyý bezdirme derdindeler......RYGYO kadar olmasada TRGYO da 5 aydýr benzer baský altýndaydý...son iki günde patladý ve zirveyi kýrdý geçti.....Er yada geç bunun sonuda ayný olacak...Patronlar istemeseler de bu hisseyi deðerleme ve temel analize göre almýþ, beklemiþ ve sabretmiþ para kazanacaktýr..
Þirkete mail atýp , Analist sunumu Geleceðe dönük beklenti yayýnlamasýný istemek lazým
Yer Ýmleri