arkadaþlar rygyo mu ? rysas mý ? tercihinizi neden rygyo dan yana kullandýnýz. Þirketin büyük bir oraný lojistik in gözüküyor
fakat yabancýda buraya park etmiþ gözüküyor
Yine hareketsiz tatsýz bir gün.
Bence reysas ya Bursa bizim gibi temettü ve hýzlý büyüme beklentisi içinde. Reysas in asýl mal varlýðý bu. Mesela reysas elindeki týrlar dekan satýþa satýlmaz yarý fiyatýna gitmez. 10 senede eskir demode olur. Ama bu rygyo oylemi durdukça deðerlendir borçlar 2018 bitince karlar patlar temettü temettü diye millet genel kurulda sýkýþtýrýr. Ya karý dagitmamak için agresif büyümeye devam ederler ozaman hisse senedi eðer buralarda kalýrsa su dan deðil havadan ucuz olur. Yani beklemeye devam edilecek tek hisse bana göre.bana göre þirket gyo deðil çoðu gyo yapýp satýyor bu kiralýyor ve kira geliriyle yapýyor alýyor. Yani patladýðý zaman kimse tutamayarak. En az 15 ay bekleyeceksin girmek lazým.ben beklerimciyim
1,02
pala bo..unu çýkarttýn gene
þerefli...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
ben dedim her toplantýdan sonra boyle oluyor.
Toplantý mý olmuþ?ne toplantýsý?
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yatýrýmýndan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazdýklarým paylaþým,sohbet be geyikten ibaret...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Umarým döner buralardan ve güzelim teknik bozulmaz.
Yer Ýmleri