"Siz de almasaydýnýz kardeþim yatýrým tavsiyesi deðildir diye yazdým ben oraya" diyecek deðilim..
Zira kriz anlarýnda sorumluluðu üstünden bir þekilde atma eðilimi sýk rastlanan ve insanlar hakkýnda önemli ipuçlarý veren davranýþ biçimidir..
Umarým siz de etrafýnýzdaki insanlara "O flamenco var ya ..onun yüzünden aldým..yoksa oohooooo gidip ****** þirketini alacaktým falan" demiyorsunuzdur..Kendi adýma, kendi perspektifimden gördüðüm resme dair yorum ve gelecek hikayeleri yazýyorum" BUnlar ortak akla katký vermek amacý ile yazýlan yazýlardýr..BAna katýlanlar olacaktýr katýlmayanlar olacaktýr..Ve fakat þu bok yeme konusunda da bir iki þey söylemek gerekirse..
Bu tür bir diyet tercihi yapanlarý; daha çok idari makamlardaki cüheyla bürokratlar coðrafyasýnda aramak daha doðru olsa gerek..Zira hali hazýr sorunlara getirilen çözüm önerileri; haaaaala nitel deðil nicel ve yüzeysel..Ve daha vahimi; bir ilkokul çocuðunun ilk aklýna gelen cevaplar frekansýnda...örn; dövize dayalý kiralar hakkýnda düzenleme, imar barýþý, enflasyonla mücadele kampanyasý vesaiire...Anlaþýlan Ýdari devlet aklýna dair IQ seviyemiz C-30..
Robotik küresel dünyada, Þirket vatandaþý daha doðrusu hissedaþ olabilenler kurtulacak..diðerleri iþsizlik deryasýnda sürüklenerek epey acý çekecekler..o da yüzme biliyorlarsa...Yüzme de bilmiyorlarsa..zaten söze gerek yok..Türkiye'nin iyi þirketlerinde bir süredir göze batan satýþlar ve negatif fiyatlamalar gözlüyoruz.Benim kadrjýmda olanlardan PETKÝM'i örnek verebilirim.Bu; sermayenin el deðiþtirme..þirketleri ele geçirme operasyonu..Ben böyle olduðuna inanýyorum...RYGYO özelinde son zarara dair kendime ait bakýþýmý yazdým..Katýlanlara da katýlmayanlara da önce saðlýk sonra kazanç..sonra da kazançlarýný huzurla deðerlendirebilecekleri gelecek diliyorum..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri