Sn. Attila_ank 22.07.2017 tarihinde "Orhanlý 6 Lojistik Depo Yapý Ruhsatý Hk." açýklamasý ile KAP'ta verilen habere göre sizin de belirttiðiniz þekilde teslim süreci belirtilmiþti. Benim burada takýldýðým nokta, tek kalemde sahip olunan yaklaþýk toplam depo alanýnýn %10'luk bir büyüklüðüne sahip olan bu önemli teslimatýn tamamýnýn Temmuz ayýnda teslim edildiði anda deðil de niçin 4 ay gecikmeli olarak KAP'a bildirildiðidir. Ayrýca, herhangi bir mali bilgi de verilmeden, son yasal düzenlemeleri de içermeyen, kuru kuruya sadece teslim edildiði bilgisinin geçilmesidir. Bunun altýnda yatan gerekçeyi merak etmiyor deðilim. Böyle önemli bir teslimat haberi ile hissede bazý kýpýrtýlar yaþatýlabilinirdi. Demek ki böyle bir durum istenmiyor diye algýlýyorum. O zaman bu ne anlama geliyor? Patron veya ilgili zümre kimse ne yapmak istiyorlar? Hissenin bu durumu kimi mutlu ediyor? 1,71'i gören hisse 0,50'ye paraþütsüz belli nedenler dahilinde olsa da iniyorsa, bu durumu toparlamak için bildirilen güzel haberlerin verilmesi gerektiði þekilde verilmesi, hisse geri alýmý programý açýklanmasý gibi hareketlere geçilmesi gerekmez mi? Eðer birileri hisse fiyatýnýn çöpe dönüþmesi ve bu durumdan nemalanmanýn peþinde ise, bu zincirin kýrýlmasý herkes için hayýrlý olacaktýr. Bugün pd/df 0,17 olan bir kaðýttan bahsediyoruz. Bunun ne anlama geldiði açýktýr. Þirket, son bilançosu üzerindeki verilere göre, defter deðerinin %17'si oranýnda borsada iþlem görmektedir. Daha önce de belirttiðim gibi, ben kendi adýma þirket hakkýndaki her türlü seçeneðe hazýrým.
Yazdýklarým sadece beni baðlar.. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri