Teknik olarak 2.dip yaparmý sizce
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak 2.dip yaparmý sizce
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ölü sýçramasýný yaptý. GYO'lar için bir olay bekliyorum hükümetten umarým olur. Ama bu %20'lik action ile önden yapacaðýný yaptý. ov uv güzel ama 12 aylýk da dolar düþse bile rezalet gelecektir. tekrar 50 altýný denemesini beklerim. 12 aylýklar açýklanana kadar gerçek hareket yapmasý zor.
Bu fiyatlarda RYGYO olur mu deyip geçen hafta 0.53 aldýklarýmý
seans öncesi (satýþ verip )0.64 sattým. Fazla hisse almaya cesaret edemedim.
Fakat RYGYO Türkiyenin en büyük GYO firmasý. Döviz düþerken düþmeye devam etmesi
çok ters hareketlerdi. 3. Çeyrek büyük zarar yazdý. Ama bu durumlar 5 yýlda bir olur.
Þirket yatýrýmlarý çok deðerli ve stratejik lokasyonlarda kiraya verdiði firmalarýn geneli
büyük kurumsal firmalar. Bence Patron yatýrýmlara bir müddet ara verip meyveleri toplamalý
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Gecenin en karanlýk aný aydýnlýðýn ilk dakikadýdýr..unutmayýn bunu..
Teknik bilmem ama bende bu hareketi izledim teknik olarak 2 li dip yapar diye pizisyion aldigim hisselwrden cikmadim.
Patron habire hisse alým haberleri gönderiyodu rygo Dövenin oðlu bayaðý 1 üstünde aldým diyodu bende bir ara Sancaktepe den gelecek para filan borçlarýný kapatýr iyi bir duruma gelir diyodum kendim ce, Sancaktepe den hiç mi para almadýn , bir kez bile para aldýðýný bildirmediler Kap a , bilançolarda da dikkat ettiðim her dönem borçlar azalacaðýna habire artýyodu , borcu borçla kapatý yo falan dedim o zaman lar çýkmýþtým , 1,70 Tl leri gördü o zamanlar ,ordan buralara düþüþ trendi deavm etti, inþallah oralardan alýp ta bekleyen arkadaþlar zararlarýný çýkartýrlar , yatýrým tavsiyesi deildir....
Dün uzaylý patronumuz bloomberg ev de konukmuþ sanýrým. Reysaþ forumunda paylaþmýþlar. Yazýlanlara göre yatýrýma bir müddet ara vermez demiþ. 2018-2019 borç ödeme yýlý, temettü beklemeyýn. 2020 de meyvesini toplamaya baþlýcam demiþ. Sözünde durur mu bilmem ama, söylediði en mantýklý sözler. Önümüzdeki 1 yýlda kendi paylaþtýðý finansal raporlara göre 390 milyon ödemesi var. Bu ne demek toplam borcun 3 te 1 ý demek. Peki ne olacak bu borç ödenince, faiz ve kur giderleri azalacak. Kira gelirleri arttý, sancaktepeden 2 yýl içerisinde birþeyler alýr herhalde. Deðerlemede yapýyor yýl sonlarýnda Nasýl bir tablo ile karþýlaþýrýz. Görücez. Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olmayýp, benim gibi uzun vade düþünen, durmuþun aðýna takýlmýþ, hisseye umut baðlamýþ kiþilerle paylaþtýðým fýkýr cimnastiðidir. Hayat kýsa deyip, kafanýza takmayýn hiçbirþeyi deðmez
Avod da tu kakaydý 2 hafta önce..buna da yakýndýr bi hikaye yazarlar .
Yer Ýmleri