cuma günü açýklanacak kur, yýl sonu deðerleme kuru olacak. bilançoyu dört gözle bekleyin derim...
cuma günü açýklanacak kur, yýl sonu deðerleme kuru olacak. bilançoyu dört gözle bekleyin derim...
Bugün kap a gelen deðerleme raporlarýnýn grand total ini yapan var mý..
Ülkemiz borsasý öyle bir hal aldýki, kýbrýstaki kumarhaneler daha þerefli çalýþýyor.. Bizim borsamýz bul karayý al babayý kumarýna dönmüþ.
Bir ay önce 20 kuruþ olan 543.000 sermayeye sahip IEYHO bugün 85 kuruþ oldu ve %300 artmýþ bu fiyatlardan millet kapýþ kapýþ alým yaptý.. Kasasýnda Sermayesi kadar zararý olan çöp statüsündeki bu hisseye 85 kuruþu gözünü kýrpmadan veren aklý evvel Türk milleti, 243 milyon sermayeye sahip, 2 milyarlýk gayrimenkulu olan ve Türkiyenin her yanýný örümcek aðý gibi lojistik depolarýyla saran bu þirketin hisselerini 70 kuruþtan tu kaka diye almak istemiyor.. Ben böyle borsanýn taa.......
http://www.reysasgyo.com.tr/gayrimen...raporlari-2017
Dün gelen 2018 ile kýyaslayýn fiyatlar uçmuþ. Örnek adana sarýçam 2017: 7,339Milyon tl / 2018: 39,367Milyon tl toplamda 2 milyar tl çoktan geçilmiþtir.
Rysas devre kesti abisinin peþinde![]()
iþte bu sebeplerle hisseden uzaklaþamýyoruz.. bir cisim yaklaþýyor, görüyoruz, sonra hava sisli oluyor göremiyoruz, çekip gitmek kolay, hep vurguluyorum, zaman hissenin aleyhine, borçlar azalýyor, kira gelirleri arttý, ha patron 5 milyon m2 hedefi koyup, tekrar borçlandýrýrsa bilemem, bu ekonomik konjöktürde cesaret edebilirmi göreceðiz..
700 800 milyon tl borcu ve ve çoðu döviz cinsinden 1 yýl vadeli borcu 390 milyon tl idi geçen bilançoda kýsa vee ki borcu çevirmek için döviz kredisi kullanmýþ o yüzden kasada nakit gözüküyor ama döviz borcuda artmýþ ...Burdan bakýnca borcun azaldýðýný deðil arttýðýný görüyorum ben
Belgesel amaçlý olup Yatýrým Tavsiyesi deðildir
Kazanýn doðurduðuna inanýyorsan öldüðüne de inanacaksýn
Yer Ýmleri