RYGYO Konsolide 2018/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 212108681 Yýllýk Deð%:101
RYGYO Konsolide 2018/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 212108681 Yýllýk Deð%:101
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
3 ayda 400 milyon kar yazmýþ.
Daha iyisi faaliyet karý 400 milyon üzerinde
Sermaye 246 milyon
Yatýrým Tavsiyesi deðildir.
Burda bir tip vardý koç Üniversitesi 'ni bitirdim ben teknik iflas etmiþ bu kaðýt yok 0.20 lere gelicek falan millete uzmanlýk taslýyordu 12 bilançomuz ona kapak olsun inþ. Saygýlarýmla. Pazartesi tavan açar sanýrým yolumuz açýk.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Kira gelirimiz 165...ben accýk yukarýsýný düþünmüþtüm 170-175 arasý..olsun..Önümüzdeki yýl önümüz daha belirgin ve açýk..Erken konuþmak istemem ama rahatlayacaðýmýz bir yýl olacak gibi..Herkese Hayýrlý ve de uðurlu olsun...2010 lu yýllarda kira gelirimiz 11 milyondu:vaybeee
) nerelerden nerelere geldik...
rygyo22.jpg
Hisse baþýna kazanç 0,86
Hissenin fiyatý 0,85
NE KADAR TUHAF?
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
"Kazancýn önemli kýsmý deðer artýþý olduðu için buna fiktif kazanç diye bakýlýyor"
Denebilir..Ve fakat önümüzde de taþ gibi çeyrek bazda 50 milyon olmuþ ve yeni katýlacak depolarla artacak kira geliri gerçeði var..Konut satýþlarýmýz hariç..
Þu durumda bu müstakbel gelirler; kurulmaya çalýþýldýðýný düþündüðüm algý barajýndan taþacaktýr..Ya da çok sýkça söylendiði biçimi ile mýzrak çuvala sýðmayacaktýr kanýmca
Yatýrým ivmemizin eksiye dönüp yatýrým hýzýmýzýn azalmasý ile birlikte Nakit ve reel NET KARLAR görülmeye baþlandýðýnda ekranlarýmýzda eðlenceli ve zevkli programlar da seyretmeye baþlarýz
Survivor da neyyymiþ
Þu ivme konusu önemli tabii![]()
üstadlar kademeli hedefler nelerdir paylaþýrmýsýnýz
Kýsa ve uzun vadeli ciddi borç azaltmislar. Bu olumlu.
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri