En azýndan bu boþ yazýlarý yazmak için ayýracaðýnýz zamaný geçmiþ yazýlarýmýza bakmak için kullanýn, iyi niyetimi bir görün.
Kul hakký diye bir þey var , birine haksýzlýk etmeden önce biraz düþünün.
Yorum yaptýðým hisselerde alým fiyatýmý yazdýðým gibi satýþ fiyatýmý da yazýyorum çoðunlukla da çanlý olarak.
Kozaa , deva , karel , kozal , asels , gedza hepsindeki mesajlarýma bakabilirsiniz.
Burada yazdýklarýmýn içerisinde yanlýþ var mý ?
Gereksiz bulduðunuz bir mesajým var mý ?
Yazdýklarýmý faydalý bulmadýnýz mý ?
Temel verilerle , teknik verilerle yazýldý hepsi.
Hiçbirinde uçacak kaçacak diye boþ kelimeler yok.
Uçacak kaçacak diyenler önce hisseyi yükseltirler sonra "gerçek deðerinin üzerindeki anormal fiyatlarý piyasaya yayarlar " iþte bu hisselerde "son vagonda olmaktan korkmak gerekir" Uçacak diyenler yüzünden ya da daha doðrusu kendi "açgözlülükleri yüzünden bir hisseye deðerinden fazla ödeyenler trene son vagonda binenler olurlar ve "baþkalarýný suçlamaya devam ederler.
Eðer borsayý bilir endeksin yönünü tahmin edebilir, hisse senetlerinin hangi fiyatlardan alýnýp satýlacaðýný hesaplayabilirseniz temel analiz bilginizle o zaman uçacak kaçacak diyenlerle benim gibi "temel analize dayalý hedef fiyat verenleri" ayýrabilirsiniz.




Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri