Yýl sonunda net kiralama karý 200 milyonu bulabilir.
Kiralama geliri demiyorum "kiralama karý"
2019/12 karý da 200 milyonu aþacaktýr.
0.76 komik bir fiyat
Yýl sonunda net kiralama karý 200 milyonu bulabilir.
Kiralama geliri demiyorum "kiralama karý"
2019/12 karý da 200 milyonu aþacaktýr.
0.76 komik bir fiyat
keþke bu günlere gelene kadar hep aydýnlatsaydýnýz.Neden þimdi açtýnýz aydýnlýðý.
Bir bahar akþamý rastladým size
Sevinçli bir telaþ içindeydiniz
Derinden bakýnca gözlerinize
Neden baþýnýzý öne eðdiniz
Ýçimde uyanan eski bir arzu
Dedi ki yýllardýr aradýðýn bu
Þimdi soruyorum büküp boynumu ah
Daha önceleri neredeydiniz
Erdoðan' ýn konuþmasý ile tetiklenen "normal bir kar realizasyonu yaþanýyor endekste"
94 500 destek.
ABD faiz indirimi beklentisi varken bu seviye ve altýndaki her endeks seviyesi bence alým fýrsatý
99 000 beklentim devam ediyor.
yaðdý yaðmur çaktý þimþek
Sen de mi þair oldun be e.oðlu . Sþek
Sen gundiyle takýl onu avni badelemis
Senin bu üslubunla avni ve gundi birlikte takýlýrsýnýz ,yakýþýrsýnýz .
![]()
![]()
hahahaha
opuldunuz derken sen anlamýþsýndýr diye bu sefer parantez açmadým ama yine de acikliyim 7 (yedi) bilir misin hem rakam hem yazýyla
7 (yedi ) silsileniz ( sulaleniz)ile birlikte opuldunuz
Selametle hadi caným
Desidero74
Buraya yakýþmayan davranýþlarda bulunman, senin seviye göstergenin ne olduðunu gayet güzel gösterdi.Ayný üslupla cevap vermek gerekir ama...
dedim ya..
Bize ve burada yýllardýr bulunan kaliteli yorumcu arkadaþlarýma da saygýsýzlýk olur.Burada gaza gelerek bir iki cahilin yorumuyla hisse alýp satacak adam bulamazsýnýz. Sen ve arkadaþýn bu güzel yorum ve analizlerinizi mynet finansta yapabilirsiniz.Yakýþacaðýndan hiç þüphem yok.Kötü söz sahibine yakýþýr..
rica ederim , eðer bir kasýt içeren sözünüz yoksa üstünüze alýnmayýn o zaman sizi tenzih ederim ancak asla ve asla, katiyen ben al sat yorumu yapmam , amma velakin teþbihte hata olmaz , ayrýca ben ve arkadaþým yok ben varým diðer herkes kendinden mesul , tanismiyoruz ,fikrimin uyduðu herkese katýlýyorum derim bu paranoyak yaþlýlýk sendromuyla herkes grup halinde bizi duduklemeye geldi yorumu yanlýþ bilmem anlatabildim mi , burada pinekleyip naftalin kokacaginiza biraz fresh air geldi buraya sayemde hahahaha saygýlar![]()
Yer Ýmleri