Originally Posted by
MHTMHT2
Cemas gibi 5-10 kat Yukselsin. 10 yýl sürünsün. Zaten 10 yýldýr sürünüyor. Bana göre bu hisse bistlede çok uyumlu gitmeyecektir. Elbette etkilenecektir ama, birebir uyumlu olmayacaktýr. Aslýnda ülkenin genel ekonomik durumu ve konjöktörü direkt borsayý etkiliyor. Borsanýn yönü de hisseleri. Þu an gelirinden artýrýp, tassaruf eden ve borsaya bu yatýrýmý riske edecek kaç kiþi var ülkede. Bana göre yok. Dolayýsýyla borsa uçmaz. Uçsa kime satacaklar. Bu ortamda hisse bazlý ayrýþanlarý bulmak lazým. Fahad denilen þahýs 25 milyon lot almýþ. Günümüz kuruyla 4,5 milyon dolar civarý diyelim. Siz olsanýz bu kadar parayý hint borsasýnda bir hisseye yatýrýrmýþsýnýz. Ben þahsen yatýrmam. Ya Ada'mýn parasý çok. Yada çýlgýn. Allah aþkýna bizde hangi CEO bu kadar kazanç elde edip, yatýrým yapabilir. Kazanç farkýna bakýn. Bütün meslek gruplarýnda ayný. Þu an için gerçek hisse toplandý. Ha gidermi, güçler çarpýþýp düþerim. Bilemeyiz. Birde unutmayýn patron þeytana pabucu ters giydirir. Herkes için hayýrlýsý ve bol kazanç.
Yer Ýmleri