Halka arz tarihi 12 temmuz 2010
Halka arz fiyatý 1 TL
Aralarda 40 kuruþu ve 1.45 tl gormuslugu var, tam bir kepazelik
Bu yazdýðýnýzýn haksýz bir yargý olduðunu söylemek ahmaklýk olur..
Diðer yandan..
2010 yýlýnda kira geliri 10 milyon bu yýl 220- 240 milyon arasý bir yerlerde olacak..
ya sorun ne?..
Sorunumuz borçla büyümüþ olmak..
O halde sorumuz ne olmalý..
Borçlar ödenebiliyor mu?..
Þu durumda RYGYO finansman giderleri ve borçlarý azalýp nakit temettü ödemelerine baþladýðýnda fiyat ligi de deðiþecektir kanýmca....
"Amaan be flamenco sen de hep ayyný masallarý anlatýp durursun yýllardýr" derseniz de..
Hisse fiyatý persektifinden bakarsak yine "Haksýzsýnýz" diyemem
Evet Sn Döven eðer buralarý okuyorsanýz..
Artýk nakit temettü daðýtýmý beklentisinin yavaþ yavaþ kadraja girmesini umuyor ve bekliyoruz
yatýrýmlarýn önemli kýsmý bitti, çekim alaný ve kütlesi epey büyük bir yapý oluþtu..Bi de olgunlaþtýðýnda þu Turizm Yatýrýmlarýný satsak tam süper olacak
Baþlangýç olarak 25 milyon temettüye bile fitim..kendi adýma..
Demek istediðinizi anlýyorum , nihai manada haklisiniz zira sistemsel yapisal sorunlar var halka arzýn ne kadar gerçekte iskontolu olup olmadýðýný tespit etmek mümkün deðil baþlangýçta (ky için tabii ) öte yandan çok yazdýðýmýz için Mr.Durmuþ ve veya Mr Fahad düzeltme surecine sanki baþlamýþlar
Flamenco yazdýklarýnýz tamamen mantýk çerçevesinde ve katýlýyorum. Eminim buralarý okuyordur Durmuþ efendi. Ama 10 yýl geçmiþ ya. Bir 10 yýl daha yaþayacaðýmýz garantisi yokki. Ya büyüme kararý alýp 4 milyon m2 derse ne yapcaz.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman yazdýðým ve düþüncelerimin deðiþmediði konu;
Halka arzdan hisse almak;
Cuma pazarýnda satýp kar etmeyi umarak Etiler manavýndan Turfanda erik almak gibi..
Ancak..
O halka arz seferberliði adý altýnda sahneye konan rezillikler kumpanyasýnda sahne alan pek çok þirket arasýnda söyleyebiliriz ki; RYGYO gerçek ve hýzlý bir büyüme yakaladý..Pek çok þirket battý hatýrlarsanýz..
Belki de o döneme ait en baþarýlý þirket bile diyebiliriz..Halka arz seferberliðine arz olup, Daha hýzlý ve gerçek bir gelir ve varlýk büyümesi yaratan baþka þirket var mý bilmiyorum..Belki vardýr..Varsa da cahilliðime veriniz![]()
Estaðfirullah cahillik ne demek , tabii ki þirket en azýndan reel yatýrýmlarý olan büyüyen bir þirket mutlaka onu de açýk olacaktýr bir takim ambalaj þirketleri ile kýyaslamýyoruz sadece patronlarýn vb. þirketleri arz dan sonra en azýndan rahat býrakmalarý yatýrýmcýlarý maðdur etmemelerini istiyoruz selam ve saygýlar
Yer Ýmleri