Daha gidecek yolu var yarýn ve sonrasý ayný seviyelere gelecektir .ama güzel kazanýyorum. Söke dün söz verdim 2 TL den aþaðý satmam
Daha gidecek yolu var yarýn ve sonrasý ayný seviyelere gelecektir .ama güzel kazanýyorum. Söke dün söz verdim 2 TL den aþaðý satmam
kadem.jpg kademeler
1016124 0.96 0.97 485215
489535 0.95 0.98 513849
0,96 1 m yazdý , þimdi sildi , palada canlý çok...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
yazdý sildi gördümde bazen gel gelde olabilir
ytd
ekran kullanan arkadaþlar , hangi firmadan kaç paraya derinlikli ekranýnýzý izleyebiliyorsunuz acaba?
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Filozofa bilgi verneyin. Söke paylaþabilir. Ne demek olsa geçen hafta ben alýn derken o almayýn diyordu.😂😎
Forex 3 aylýk 237
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kimseye alýn almayýn demedim-demem,bu iþler tehlikelidir.
Ancak hisseyi 81'lere kadar basanlara çok kýzgýnýz o ayrý...
Bugün 0.90 ý kýrýþýný görünce geldim gene,iyiki de gelmiþim,niyet ciddi gibi
[emoji3] [emoji106]
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri