Son düzenleme : philosopher; 17-05-2017 saat: 08:32. Sebep: imla
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yaw arkadaþým sen eski yorumlarýna bi bak . Tüm Forumlarda ki yani ya ben anlatamýyorum ya sen anlamiyorsun . Neyse senin kötülüðünu isteyen bir insan deðilim niyetim durduk yere satasmakta deðil .
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým hýcbýr sekýlde yatýrým tavsýyesý degýldýr. Tamamen saçmalamadýr.
Yatýrým Tavsiyelerini sadece Yatýrým Danýþmanlýðý Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alýnýz.
Bugün bakalým nasýl bir gün olacak. Bende sizler gibi iyi bir gün olsun diye ümit ediyorum. Ama tam ters köþe de yapabilirler. Zira þirket çok deðerli her bir lotun deðeri var. Her bir 246 lot.1 metrekare depo demek
reysasý cok zorluyorlar görünen o.
muhtemel odur ki reysas lojistik bugun bir ciddi artýþ yapacak.
orayý zorluyorlar gibi. gibisini gectim bildigin adamlarý speki orada pata pata dövüyorlar
120 milyon hisse var reysasta ama dolasýmda 80 milyon felan yani saglam birileri kapacak elerinden hem reysasý hemde rygyo u.
bize gelirsek reysasý izleyelim oradaki savasýn sonunda biz ya maglup ya galip ilan edilecez 1 in ci dünya savasýndaki türkiye gibi
patron çýldýrdý gene![]()
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
yaz boz tahtasýna döndü. ordan silip o tarafa yazýyorlar burdan silip þu tarafa. ne bu oyun
tren kalktý artýk 1,80 e kadar durmayacak
hissiyatým öyle
al sat degil benim hedef 2 tl idi hatýrlarsanýz
ama yýllarca yatan hisselere örnek
tren kalkýnca böyle oluyor
aksama gene bir yerlerde mola vermek üzere duracaktýr
Yer Ýmleri