Uzunda kaç?
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzunda kaç?
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Uzunda o kaçar siz kovalarsiniz 😀
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temelde saðlam gidiyor teknikci arkadaþlar yavaþ yavaþ buraya kayacaklar.gibi
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sihirli küre varsa sor bi söylesin [emoji3]
Bedava hisse, zirveyi de kýrdý
Tut tutabilirsen...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Alanýnda tek rakipsiz . Yatýrýmlara devam edeceðim sinyalini dün verdi. Önümü görüyorum ve açýk oynuyorum piyasa deðerinin yüzde onu oraninda tek kalemde toprak alýyorum ve onunda yatýrým için depoya çeviriyorum diyor. mesaj net anlayana. Eðer alanýnýzda tekellesirseniz fiyatlarý siz belirlersiniz. Kariniz hep yüksek olur. Kredilerden korkmayalim kredisiz iþ olmuyor. Borçlar gözünüzü korkutmasin planlýdýr bu iþler. Ödeyemeyecek duruma düþerse pay açýklar bir ortaklýk yada satar biter. Körfez sermayesinde anýnda bir 1milyar bulunur bu arsalara depolara. Gelirli gayrimenkullere.
genel kurullar sonrasý bizim mülk genelde hep düþüþ yönünde eðilim gösteriyor. tecrübeyle sabittir.
Yer Ýmleri