5 in üstü kaçýrýlmamasý gereken yer. Sonra bir süre uzaklaþýp 4.80 nin altýný bekleyip yine 5 i görüldümü affetmemek gerek yoksa 4.70 i görebiliriz. Zaten grafiði 4.60 - 4.57 yi gösteriyor.
5 in üstü kaçýrýlmamasý gereken yer. Sonra bir süre uzaklaþýp 4.80 nin altýný bekleyip yine 5 i görüldümü affetmemek gerek yoksa 4.70 i görebiliriz. Zaten grafiði 4.60 - 4.57 yi gösteriyor.
Tüm gyo lar uçtu, bakalým buradaki spek mal kaptýrmadan ne kadar baskýlayabilecek....
yazdýðýnýz yorum gerçekleþti..Bugün 5.20 ler hedefteydi ne oldu...bundan sonra naçizane fikrim sert düþüþe bu seviyelerden tavan yakýþýr..5.30 lar görülebilir..önceki durumda böyleydi tavanladý 5.60 larda iken...kendi gibi kaðýtlar zirveden taban yaptý bunun zirvesi 10 lar ve hala aþaðýda..dökmeden gitmeyecek anlaþýlan....yeterki endeks normalleþsin..yarýna çoðu hisse tavan olabilir..swap iþi küresel etkiledi..ama bitti gibi...y.t.d..
Borsa artiyken csrsamba gunu pek cok gyo tavan ya da artý yapti..tepki verdi..ustelik yeni zirvelere kosarken.. bazilari ise asiri yükseldiklerinden taban yaptý.Bu gayet normal..Bunun ocak zirvesi 12 sanirsam...tabani orda 10 a 12 civari yapsa anlarým hadi yeni zirve yapamadin madem..onu gectik artik...12 aylik bile zarar yazanlar zirve tazeledi temmuzda..Bunun ne gunahi vardi da defter degerinde bile degil...ya da ocak zirvesinin nerdeyse ucte bir fiyatinda...6 aylik zarar yazdi diyemi bu kadar asagida.....Bizim patron batik uzerine oynuyor..yatýrýmcý kazýklamakla derdi ..Ya da bilancolar veya kar sahte...ikisinden birisi gecerli bana göre...Hem tv lere cikip sirketi oveceksin hisse fiyatý cift haneler eder diyeceksin hemde sonrasinda düþürüp buralarda surundureceksin..Virus bizi cok etkilemez deyip arkasindan yatirimciyi çekip hisseyi 7 lerden buralara dusurmek iyi is demekki....yakismaz adamlýða ...Mezara kefen bile gitmiyor patron..Ama yaptýðýn iyilik ve kötülükler pesini birakmaz bilesin..Borsa yatirim yeri kandirmaca yaparsan cikarr sendende elbet...Hissene þirkete artik sahip cikkk..Haram para omur uzatmaz....Ama cehennemi acar...Tabi inancliysan..Herkes iyi ansin seni..Nereye baksam hakaret..Grafik herseyi söylüyor maalesef..istikrarli hareketler yokk..Hep aþýrý inisler ve çýkýþlar..guven yok.. ...y.t.d.
KY nin bezdiði an alým zamanýdýr. Grafikte 4.57 benim için satým deðýl alým yeridir. Buradan alýnacak sonra 5 in üstü beklenilecek.
Durmuþ'un bý hesabý vardýr kaðýt yeterince düþtü bu seviyelerden alýnmasýnda sakýnca görmüyorum ama borsada dönen oyun çok büyük yatýrým yapan binlerce maðdur býraktý bunlardan biri de reysas gurubu 35 milyon Zarar çok deðil yýlsonunda iyi bir kar borakabilir o sebeble sabýrlý olmalý 2021 görülüp bekletilmesi benim kanaatim bu yöndedir sabredenlerin kazanacaðý ümidim tamdýr
Sn durmuþ bu gün blombergde konuþtu gene operasyon düzenledi ama bu kaðýdýn yükselmesi kar açýklamasýna yani9 ve 12 aylýk verilerine baðlý fakat temettü daðýtacak mý yoksa dagitmayacakmi bekleyip göreceðiz günlük alsata her gün fýrsat vermeye devam etmektedir
bu kaðýt al sat kaðýdýdýr..gerçekten doðru..yatýrýmlýk hiççç deðill..yüksek hacimle veriyorlar..utanmadan hisse alacak paramýz var diyor..vicdansiz alsana madem..ne ayak oyunu yapýyorsun..reysas bilmem defter deðerinin kaç katý ordan alýrým diyor..mal kitleyecek tabi..rygyo kaça düþmüþ onu alsana madem..nasýl patronsun böyle..tüm piyasa tanýdý seni..yakýnda finans bulmaktada zorlanýrsýn kul hakký aldýkça...y.t.d..
Yer Ýmleri