Vallahi þimdi bende sana yazýyordum...
Daha önceki deneyimlerimden ve ismini vermek istemediðim bþka bir gyo þirketinden dolayý deðer artýþlarýnýn bu kadar olacaðýný düþünmüyordum ortak.....
temel bilgi sahibi olmadan uçacak , kaçacak türünden spekülatif yazý yazan çok insan var...
ama siz rüþtünüzü ispat ettiniz paylaþým içinde teþekkürler......
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
![]()
Yola yeni çýkanlarý avlamak peþinde olan malesef çok tip var.
Biz zaten bunlarý konuþurken 4-5 arasý hareketler mevcuttu þirkette, bu deðerleme sonrasýnda Aðustos ayýnda 4-5 arasýyken ne kadar ucuz ise þimdi de benzer ucuz hale gelmiþtir. Defter deðerimiz 24 TL ye tekabül edecektir. Enflasyonun gecikmeli etkileri kaynaklý asýl kira artýþlarýný bu sene 2023 itibarýyla göreceðiz. 2023 yýlýnda çeyreklik sýrasýyla, 230-270-340-400 milyon olacak þekilde kira geliri çok olasý duruyor. Mercedes deponun geri kalan kýsmýna ek olarak, OTO REY devam ediyor, Ýstanbul Sancaktepe Muhit, yaný sýra diðer konut projesi, Pendik-Kurna olasý güzel bir kap. Tüm bunlar yaþanýrken enflasyon görünümünde marjinal bir iyileþme olmamasý kaynaklý, tekrar ayný sarmalda yüksek kira artýþlarý ve yüksek deðerleme devam edecektir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Bedava bilgidir. Yeni arkadaþlar buralarda yazanlara göre al-sat yapmayýn, kendiniz de araþtýrýn.
Bende uzun süredir takip ediyorum bu þirketi.....
Büyük potansiyeli vardý ilk baksýðým zaman...
pd/dd deðeri 1,70 lere çýkmýþtý bu dönemde
ama yine þu anda 0,50 lere indi....
üstelik dediðiniz oto sanayi ve diðer projelerde duruyor.... yýlbaþýndan itibaren kiira gelirlerinde de güncellemeler ise büyük artýþlar olacaktýr.
hisse baþýna karý bu kadar büyük olan çok az þirket var. düþük fiyatlardan alabilenlere çok iyi. bu fiyatlardan alanlara da iyi kazançlar diliyorum...
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Yer Ýmleri