Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Arkadaþlar þimdi yoldayým. Eve varýnca size ayrýntýlý olarak genel takaslari atacaðým. Ayrýca dün tarih tarih yabancý kurumlarýn iþlemlerini paylaþmýþtým. Bugün itibari ile ayrýntýlý olarak paylaþacaðým. Hepinize saðlýk ve bol kazanç.
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eve geç gelebilirim. Genel takas ve yabancý iþlemlerini geç de olsa paylaþacaðým. Gecikmeden dolayý kusura bakmayýn lütfen. En geç sabah erken okumuþ olursunuz. Sagliklar arkadaþlar.
Yerli satmýþ yabancý almaya devam etmiþ.bu yabancý kýsa düþünmez global philip credit 300 k almýþ..
Arkadaþlar selam þimdi geldim. Sizlerle (söz verdiðim gibi) ayrýntýlý olarak paylaþýyorum. Resim olarak göndermeyi beceremiyorum kusura bakmayýn eðer özelime telefon numaranýzý yazarsanýz. WhatsApp dan ayrýntýlý resimlerini günü birlik gönderirim. Saygýlar. Þimdi paylaþýma baþlýyorum.
1 isbank son 2.035.678 günlükte 74.569 satmýþ. Haftalikta 93.188 satmýþ. Aylýkta 574.372 satmýþ. Üç Aylýkta 647.007 satmýþ.
Sýrasýyla gideceðim
2.sirada citi
Son 1.412.859.gunlukte 394.199 almýþ. Haftalikta 1.106.243 almýþ aylýkta 1.290.151 almýþ. Ucaylita 1.202.546 almýþ buna göre citi nin ciddi bir artýsý var
Arkadaþlar mesaj göndermekte sýkýntý oluyor zaman zaman
Yer Ýmleri