Denge fiyatýnda yine satýþ baskýsý var. Ama yýlmayacaðým.Gelecegin sektörü enerji sektörü. YTD
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denge fiyatýnda yine satýþ baskýsý var. Ama yýlmayacaðým.Gelecegin sektörü enerji sektörü. YTD
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtalarda alýcý yok boþ kademelere basýyorlar.. Hacimsiz düþüþ.. Millet panik halde satýyor..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Beþ dakika içinde 3000 puan eksi, yazýk be asýl bu iþlemler incelenmeli..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Sanýrým millet pandemý döneminin baþlangýcýnda ki gýbý taban taban gýdecek dýyýp basýyor tahtalara..
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Malesef öyle üstad, görünürde hýcbýr problem yok, bu panik nýye.. Býrý der ayasofya açýlacak, býrýder abd de vakalar arttý hepsi boþ bahaneler.. Hýcbýr salgýn ýký yýldan fazla sürmemiþken aþý çalýþmalarýnýn sonuna gelýnmiþken, salgýnýn sonu görünüyorken.. Libyadsn dolayý abd ile yakýnlaþma baþlamýþken bu panik nýye.. Tamam pýyasa düzeltme yapmalý ama bu bir düzeltme deðil milletin elinden malýný almak..
Üzücü olan dün yapýkredýnin yukarýdan verdiðini bugun buradan almasý..
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri