Aynen oyle simdiden cok kisi alis girdi bile yarin Yukari olacaktýr tek deilsiniz kahramanbey
Aynen oyle simdiden cok kisi alis girdi bile yarin Yukari olacaktýr tek deilsiniz kahramanbey
Hayýrlý olsun ozaman günlükcü deðiller inþallah
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Millet ac gibi aliyor
Sürü psikolojisi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi þayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Aga ben hektaþta 2018 aralýk, karelde ise 2019 þubattan bu yana devam ediyorum. Bu sayfaya öylesine uðradým. Hektaþý 3 yýldýr takip ederim. Derin hisseden önce de vardý. Vermek iatwdiðim mesajý alamamýþsýnýz. Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi þayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yer Ýmleri