Yarimsaatte mukemmel kazanç sagladiniz , %10. Banka 1 yilda verir. Tebrikler. Bende sabah 7.83 sattim ama geri yerine erken davrandim 7.53 .ogleden sinra biraz daha almayi dusunuyorum
Yarimsaatte mukemmel kazanç sagladiniz , %10. Banka 1 yilda verir. Tebrikler. Bende sabah 7.83 sattim ama geri yerine erken davrandim 7.53 .ogleden sinra biraz daha almayi dusunuyorum
bir gün önce öv yükselt sonra küçükler atlasýn eline verburasý türkiye soygus serbest
![]()
gelde ard niyet arama...çok kiþinin takibinde olan a kiþisi birden bire (dün,24.10.2019 günü)) bu naten'i ortaya çýkarýyor,gelecek
vadeden hisse diye,çok kimse naten'i yeni duyuyor,ama bu tanýnan a kiþisi yazdýðýna göre bir hikmet vardýr deyip,
açýlýr açýlmaz hisseye saldýrýyor,hisse bir önceki gün kapanýþýndan yüzde 10 + marja kadar gidiyor,bunlar borsa için olaðan
burada bir sýkýntý olmasa gerek,o zaman sýkýntý nerede?sýkýntý bir önceki gün ve ondan önceki gün,NATEN'de kim pozisyon
aldý.ve açýlýþta hisseyi kim yükseltip,küçük yatýrýmcýya malý boca etti?milletin sýrtýndan kim geçiniyor?
hani bir söz varya,bedava sirke fare kapanýnda olur?illa da meþhur a kiþi sini kötülemiyorum,önceki yorumlarýnýn bir kýsmýnýn
tutarlý olduðunu biliyorum,gözlemliyorum,ama bugünde NATEN ile ilgili olan somut bir olayý paylaþmak istedim.
bu kadar,kimse kimseyi kullanmasýn,kimse de enayi olmasýn,her þeye atlamasýn,sorulasýn,dileðim ve isteðim kýsaca bu.
Aga ben hektaþta 2018 aralýk, karelde ise 2019 þubattan bu yana devam ediyorum. Bu sayfaya öylesine uðradým. Hektaþý 3 yýldýr takip ederim. Derin hisseden önce de vardý. Vermek iatwdiðim mesajý alamamýþsýnýz. Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi þayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
42 kiþi olmuþuz![]()
brüt takasa gidecek böyle giderse.
Ya simdi kazanirim , ya da az sonra ...
Yer Ýmleri