Originally Posted by
keko
arkadaþlar bu hisseyi bazý arkadaþlar dillendiriyorlar..ben bu hisseyi hiç tanýmýyorum..sanýrým yeni halka arz hisselerinden olmalý...bu tür yeni halka arz hisselere açýkçasý pek güvenemiyorum...çünkü halka açýlmadan önce bilançolarýný makyajlayabiliyorlar veya deðerinin çok üzerinden halka arz edebiliyorlar...o yüzden de ben o tür hisselerin bir kaç tane bilançosunu görmeden açýkçasý gönül rahatlýðý ile bu tür hisseleri alamam...
Eðer alacak olursam da çok çok iyi incelemem gerekiyor...sektörü iyidir geliþmeye ve büyümeye oldukça müsaittir....geçmiþ yýllarda en hýzlý büyüyen þirketlerden sýralamaya bile girmiþ diyorlar...ama madem o kadar hýzlý büyüyordu da neden o vakit borsaya açýlmadý da þimdi açýldý ??
Ben bu hisse konusunda nötrüm....yani ne olumlu bakýyorum nede olumsuz...ama ileride incelemek isterim...fakat alacak olursam dahi bir kaç tane bilançosunu görmeden almam....sonradan eðer makyaj var ise ve o makyaj dökülür ise çirkin bir hisse ile karþýlaþmaktan korkarým...
Ben daha çok geçmiþi olan ve kendini ispat etmiþ hisselere olumlu bakýyorum...alanlarýn da gerçekten de iyi incelemeleri gerekiyor..
Yer Ýmleri