Hedefi Olmayan Gemiye Hiç Bir Rüzgar Yardým Edemez...
The Future Will Come One Day.
Naten kuruluþ tarihi 2009 yýlý rakip firmalara bakmadým kuruluþ tarihlerine fakat hem yeni sektör dünyanýn daha fazla kirlenmemesi için ülkelerin desteklediði sektör yenilebilir enerji.Naten yeni þirket denilebilir sektör de yeni rekabet sert olacaktýr.Fakat ben þansýmý Naten den yana kullandým zaman gösterecek her þeyi.Çok yeni emekleme aþamasýnda olan bir sektör diyeyim.
Yazlýk evlerde güneþ enerjisi çok eskidir 24 saat evde sýcak su olur.elektrik yeni güneþ panelini kuracaksýn çatýya elektrik bedava güneþten geliyor gerek yok doðalgaz kullanmaya aidat diye bir þey olmaz.Fakat daha emekleme aþamasýnda sektör devlet destek verdikçe büyümeye devam edecektir temiz dünya için yenilebilir enerji.
Kýsa da 3 haneli rakamlarý görmesi gerekir diye düþünüyorum Naten için.
Naten ayrýca son 1 yýlda TL bazýnda %100 üzerinde prim yapmýþ fakat yüksek enflasyon olduðu için para kazandýrmamýþ bir hissesidir fakat teknik iyi yükseliþ trendinde naten diðer hisseler gibi büyük hareketin içinde deðil naten bu hisse büyük harekete baþlayacaktýr çok güveniyorum naten hissesine o dönemde ciddi dolar bazlý iyi para kazandýrabilir o yüzden sabýr etmeye devam Naten de.
Gene düzeltmeye baþladý Naten saðlýk olsun.Umarým geçen hafta da olduðu gibi günlerce sürmez düzeltmesi.Geçen hafta düzeltmesinde 80 civarlarý dip olmuþtu. Dip seviyesinin yükselmiþ olmasý gerekir. Tahminim 90 civarlarýnýn dip olmasýdýr. Yahu ucuz hissede ne yazýyoruz sinir olmamak elde deðil.
Yer Ýmleri